Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
Ozellikle şu bir kac gundur beni aşırı rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.
Bizim evin aşağısında adam akıllı bir tane market var. Her alışverişimi oradan yaparım surekli girip cıktığım bir yer.
Yalnız orada calışan beyefendinin tavırları artık beni rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda ya acaba ben mi yanlış anlıyorum ki diye uzerine fazla duşmemeye calıştım.
Taki dunku olay yaşanana kadar.
Oyle markete girip cıkarken merhaba kolay gelsinden oteye gitmeyen bir diyaloğumuz oluyordu. Genelde beni konuşturmaya calışır ben geciştirir işimi halleder hadi abi kolay gelsin der cıkarım.
Anladığım kadarıyla evli. Nereden anladın evli olduğunu diyeceksiniz. Birincisi parmağında alyans var. Ikincisi bir kac kere telefonda tamam karıcım tamam,hayatım kelimelerini duydum.
Ama sanırım fazlasıyla capkın. Şu son zamanlarda ozellikle dikkatimi cekti zaten.
Neyse dun yine o markete gitmem gerekti. Girdim alacağımı aldım. Tam parayı oderken bu kadar gelip gidiyorsun ismin neydi senin dedi? Yamyam gibi gorunmemek adına sadece ismimi soyledim. Ismin de senin gibi guzelmiş dedi. Benim adım da x derken ben hadi abi sana kolay gelsin deyip afallayarak direk cıktım marketten.
Hayır parmağımda yuzuk var. Seninle muhabbetim selam kelamdan oteye gecmiyor. Ustelik beni konuşturmaya calışıyorsun. Ben sadece işimi halledip cıkıyorum.
Bu durum beni bir hayli rahatsız etti hani gorsun diye eşimi de yanıma alarak bugun o markete gittim.
Eşimle beni gorunce 2 dakika falan bakakaldı. Eşim kardeş ne oldu dedi? Abi ne istemiştin deyip toparladı. X sigarayı istedi fakat o farklı bir sigara uzattı.
Eşim de kardeş yanlış sigarayı verdin bu değil dedi. Sonra kusura bakma abi kafam karıştı dedi. Birden morali bozuldu. Başka şeyler de aldık yanında hesabı kitabı corba edince ben dışarıdan bir şey bakıyormuş gibi cıktım direk.
Şimdi ben yanlış mı anlıyorum arkadaşlar. Yani bu market k.cımın dibinde mecbur gitmek zorunda kalıyorum. Diğer marketler bana bayağı uzak. Ne yapmam gerekiyor?
Nedense kendi kendime vicdan yaptım.
HÂl acaba ben mi yanlış anlıyorum diye duşunuyorum.
Sizce?
Marketci Abi
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Marketci Abi