Merhaba KK ailesi. En başından başlayarak anlatacağım size
benim 8 yıllık bir ilişkim vardı 2 sene once sozlendik ilk başlarda eski kayınpederim siz ne isterseniz oyle olacak siz nerede isterseniz orada oturabilirsiniz diye bir suru sozler verdi. Bende sezdim ve sozlume eğer birlikte oturmak gibi bir muhabbet olursa gunu gelir kabul etmem haberin olsun dedim oda zaten bende istemem dedi. Her neyse gunu geldi ailemahmin soyledim evlenmek istediğimi annem abim hic istemedi ben zar zor ikna ettim kabul ettirdim abim 1 ay konusmadı benimle. Daha sonra tahmin ettiğim gibi birlikte oturma muhabbeti geldi başımıza. Eski sozlum işten eve geldiğinde annesi babası onu sıkıştırıyordu hep sen erkek değil misin bi sozunu geciremiyor musun sen ikna edersen oda ailesini ikna eder şoyle yaparız boyle yaparız Paraları birlikte biriktiririz gibi şeyler. Ki durumları da cok cok iyi insanlar 3 tane evleri arsaları Arabaları... Ve evde 2 tane benim yaşımda ve benden buyuk kız kardeşleri var bekar.en sonunda oğlunu da ikna ettiler bu sefer oda geldi uzerime. Yapma duşuncenden donme bak boyle bişeyn dha geri donuşu yok dedim beni dinlemedi. kız kardeşlerimi dışarıya mı atayım dedi.. Daha sonra biz soz attık. soz attıktan bir kac ay sonra pişman oldugunu geri donmek istediğini soyledi yalvardı yakardı babamda onunda benimde yuzume karşı biterse eğer bir daha olmaz dedi. 2 sene aradan gecmesine kadar hala yalvarıyordu. Zaafıma yenik duşerek affettim.. Bana cok değiştiğini gostermeye calışıyor ama icimde ona karşı hic birşey kalmamış gibi hissediyorm. onunla tekrardan olursam annem abim babam bana sırt cevirir diye korkuyorum. anneler hissedermiş ya keşke baştan olmasaymış diyorum hep. bana evlenme teklifi etti yeniden herşey cok guzel giderken tabi benim icimde hala soğumuşluk hissi devam ediyordu. evet o zaafımdı ama gercekten seviyor muyum Bilmiyorum seneler gectikce duşuncelerim daha cok değişiyor annem babam abim hepsi soz attıgımda yanımda oldu bana hic sırt cevirmediler sen istedin bak başının caresine demediler onlara ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum..
Gecen gun tartıştık bana alkolden uzak duracağına soz verdi 1 gun boyunca konusmadık o gece 3 te whatsapta durum paylaşmış alkollu mekanda oysa ki sadece 1 gun boş bırakmıştım. o gunde ilk ve sondu bir daha olmayacak gibi laflar etti inanmıyorum guvenmiyorum sana dedim cok yalvardı ama ben ne yapacagımı bilmiyorum kızlar LUTFEN bana yardımcı olun kafam allak bullak evlenip hayatım mahvolsun istemiyorum..