Nişanlımdan ayrıldım kafayı yicem
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nişanlımdan ayrıldım kafayı yicem
-
02-10-2022, 22:46:17Nerden başlim nasıl anlatim nişanlımla ayrıldık cok seviyorum oda beni seviyordu herşey tepetaklak oldu beni yargılamayın yadırgamayın ne olur ilk tanıstımızda beni sevdi diyemem ama ben onu cok kotu durumlardan kurtardım o ise beni hep vıkmaza sokuyordu kendimi ona verdim maddi herseyimide bole biri değildim ne olduysa bana bunda bişiler olmustu hayatta yapmicağımmseyleri yapmıstım snra ciddi oldunu soledi ailemle tanıstı bende annesiyle ama snrasında beni terketti ama ahımı almıstı pişman oldu sonucta bir kızın namusunu ve maddi herseyini almıstı onun dusında kotuluk bile gormedi aradan 4 ay gecti ve geri dondu pişmandı 1ay snra evlilik teklif etti sozlendik isteme nişan filan arada kavgalarımız oluyordu ama beni cok seviyordu bu sefer gercekten bana bağlanmıstı cok ayrıntı var burda anlatamıorum neyse en son monilya beyaz esya filan almıstık 3 ay snra evlenecektk kavgalar oto boka cıkmaya başladı bende bunalmıstım ama ayrılmak en son cozumdu maddi olarak boguldu kavgalar boğdu derken her kabgadan snra ayrılıyorduk anneside beni severdi sulaleside hep onu suclu bulurkardı ama işte evlat en son anneme benden ayrıldıdnı soledim annesini aradı bu nedir bole die kibarca ve sitemkar konustu annem yarım saat ve kadın hep haklısın dierek onaylıyordu snra nişanlım annemi aradı ve bağırarak annemi nasıl arasın demeye başladı annem biz şok tabi annem bala kibarca ne konustuk oğlum bole bole demeye kalmadan sesini dinletemedi annemi cıldırttı ve annem ona pislik aşşağılık dedi vay efendim annem nasıl ole dermiş hic bir bıka kaısmayan ailesi ne arıor ne soruyor annemde gelin ayrılıcaksa nasıl istediniz ole ayrılsınlar demişti annesine ama annesi artık neyi nasıl anlattıysa bizimki kopurdu 2. Kez ahımı aldı cok canım acıyor pişman olaun ayağıma kapancak duruma gelsin istiyorum beni cok seven adam herseyimizi iptal etti emeklerimizi harcadı bu adam pişman olurmu sizce vicdanının sızladına eminim ama cok kotuyum bisurğ sey var anlatcam amaa yazmakla olmuyor ya olmuyor zavallı annemi cıldırttı snra gercek yuzunuzu gordum diyor bizim evden cıkmayan adam kendi evine gidesi yoktu banada ole yapardı beni cıldırtma boktasına getirir snra sen işte sinirlsiin şolesin bolesin derdi kendisi neyse aslında ailesi neyse sanki biz oleyoişiz gibi davranıyor hakkımızı yedi aileminde bu aefer ahını aldı bu adam pişman nasıl olur cıldırıcam