Merhaba herkese. Yıllar once aktif bir kk uyesiydim, hesabımı kapatmıştım, şimdi yeni bir hesapla sizlere akıl danışmaya geldim. Cunku omzunda ağlayabileceğim, derdimi paylaşabileceğim bir tane bile dostum yok maalesef.
24 yaşında bir universite oğrencisiyim. Her zaman cok yalnız ve kendi halinde bir insan oldum. Hayatım boyunca guven problemleri yaşadım. Bir gun sevgilimle tanıştım ve hayatım değişti. Olgun, ne istediğini bilen, ayakları yere basan, bana guven veren biriydi. İlişkimiz başlayalı neredeyse 2 yıl oldu. Erkek arkadaşım 23 yaşında. İlişkimizde her şey cok guzel gidiyordu, ara sıra onun annesi ve arkadaşları yuzunden tartışmalarımız olsa da, bireysel olarak veya ilişkimizde sorunlar cıkmıyordu. Tamamen birbirimiz icin yaratıldığımızı duşunuyordum o kadar kafa yapımız uyuyor ve birbirimizi tamamlıyorduk. İlişkimizin temelinde sorunlar cıkmadığı surece arkadaşları veya ailesini gormezden gelebiliyordum.
Vermem gereken diğer ayrıntılara gelirsek: Cinsel anlamda yakınlaşmalarımız sık sık oluyordu, ilişkiye hic girmedik, o da beni zorlamadı bu konuda ama yine de ben onu sonuca ulaştırıyordum. (Kusura bakmayın nasıl anlatacağımı bilemedim işte anlamışsınızdır) Beni ve vucudumu cok beğendiğini, aramızdaki ten uyumunun cok hoşuna gittiğini soylerdi hep.
Sevgilimin 2 tane ev arkadaşı var o yuzden ben onlara cok sık gidemiyorum ama o coğunlukla bende kalıyor. Sadece başka arkadaşı gelecekse veya mac falan izleyeceklerse evine gidiyor.
Her neyse, 4-5 kez sevgilimin instagram aramaları gecmişinde kız profilleri, acık sacık profilleri olan kişiler yakaladım. Her seferinde sorduğumda meraktan, twitter'dan gordum vs diyordu. Uzerinde cok durmadım nedense, ona guveniyordum.
Pazartesi gunu sevgilim arkadaşlarıyla mac izleyeceği icin evine gitti. 2 gun evinde kaldı ve carşamba akşamı bana geldi. Perşembe sabahı ekmek almaya cıktığında icimden bir ses telefonuna bakmamı soyledi. Instagram gecmişinde bir p.rno yıldızı profili gordum. Şeytan o kadar durttu ki, internet gecmişine de baktım. Ve evde kaldığı o 2 gunde defalarca p.rno izlediğini, o sitelerde uyeliklerinin bile olduğunu gordum. Algılayamadım, ona yakıştıramadım once, sonra ağlama krizine tutuldum.
Belki sakin kalıp biraz daha beklemem ve takip etmem gerekirdi ama yapamadım. Patladım, kendimi cok aldatılmış ve kirlenmiş hissediyordum. Kavga ettik, "hicbir şey yapmadım izlerken, oylesine izledim meraktan" dedi. Ama bu imkansız, siz de tahmin edersiniz ki mutlaka yapmıştır. Benimle ilişkisi devam ederken, ben zaten onu tatmin edebiliyorken, başkalarına bakması, izlemesi, onlara bakarak kendini tatmin etmiş olma ihtimali beni cok uzdu.
O gun kendisinden ayrıldım. Hala yeterince olgunlaşamadığını, kanının kaynadığını vs soyledim ki gercekten boyle duşunmeye başladım. Dun gece bana yazdı, defalarca ozur diledi, yerime kimseyi koymadığını falan soyledi. Kapıma geldi tabi ki acmadım cunku ondan gercekten cok soğudum ve tiksindim. Hala aldatıldığımı duşunuyorum. İcim buz gibi.. Bir tek kendime cok uzuluyorum.
Bu konuyu ben mi cok abartıyorum? Sizce zaten ilişkisi olan bir erkeğin p.rno izlemesi aldatma mıdır? Doğru bir şey mi yaptım yoksa farklı bir yol mu izlemem gerekirdi? Aynı durumu yaşayıp cozume kavuşturabilen oldu mu? ...
Okuduğunuz icin cok teşekkur ederim, goruşlerinizi bekliyorum lutfen, derdimi paylaşabileceğim tek kişilersiniz ♥
Aldatıldım mı?
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aldatıldım mı?