İyi akşamlar hanımlar. Uzun zamandır kafama taktığım bir konuyu acacağım. Kuzenimle aramız iyidir cocukluğumuzdan beri samimiyiz surekli goruşuruz. Evlendi. Evine gittim bir kac kere... eşi benim cok sinirimi bozuyor ben ne zaman gitsem ilk cumlesi: eee sen niye okudun, calışmıyor musun, bizim orda uni okuyan biri var benle aynı maaşı alıyor bende o yuzden okumadım diyor guluyor. Dalga gecer bir şekilde konuşuyor benle hep surekli bunu diyor. Bense bugunden bugune bir kere bile bu mevzuları acmam sacmalık. Kendisi okumamış, guvenlik gorevlisi. Kuzenim de calışmıyor. Bir kere bile ağzımdan kotu bir cumle cıkmamıştır boyle şeylere dikkat ederim. Cevap versem bir dert vermesem bir dert genellikle vermiyorum zaten ne desem kotu olacağım afedersiniz sidik yarıştırır gibi muhabbetler bana cok uzak ama cevap vermediğim zaman sonra icim icimi yiyor cok uzuluyorum kendimi kotu hissediyorum. Kuzenim de o arada sanane falan diyor eşine ama ben sustukca o ustume geliyor. Kuzenim olmasa evine gitmem goruşmem ama mecbur insan muhattap olmak zorunda kalıyor dediğim gibi cok yakınız... kuzenimede bu konuyla ilgili bişey desem iyi olur mu bilmiyorum ne yapıyım sizce ? Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız ?