Yengem bunu neden yapıyor.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yengem bunu neden yapıyor.
-
02-10-2022, 22:44:55Kızlar beni bilen bilir belki artik cok yoruldum o kadar derdim var ki napicam ben hangisini anlatayım ki yengemi yazmak icimde kaldıkca daha bi sinirleniyorum ben herşeyi kafaya takan bi insanim herşeye uzulen unutmayan bu en cok bana zarar veriyo biliyorum belki de cok kotu duşunuyorsun diyeceksiniz ama yengem ben hamile olunca hemen kendiside hamile oluyo kalmaya calışıyo ve nasıl beceriyo bilmiyorum ama hemen kaliyo ilk hamileligimde bi keyfini cikaramadim aramizda 40 gun vardi benden 40 gun sonra doğurdu bide kızı var annem kardeşlerim hic yanına gelemedi bu ayrı bide hamileligimi yaşayamadım ne dersem ne yaparsam aynısını yapiordu hic zevk istek kalmıyordu bende artik şimdi yine hamileyim ve soylenirim andan beri ayda 4 kez test yapio resmini atiyo bana kendisi benden daha iyi biliyo aslında ama iş olsun iste yinede gozume sokuyo bu ay hamile kalmış başarmış ben 10 haftalik olucam oda 5 falanmış yani aramız yine aynı ilk oglumdaki gibi gelde sinirlenme ya acelen ne ya neden bu istek neden ben hamile kalınca hemen sende yapmak zorundasın anlamıyorum yapsin yeğenim sonucta ve ben yeğenlerimi cok severim ama bakmiyorda annem bakıyo cocuklara ayrıca annem kardeşlerim yine gelemez yanıma ve ben aşırı derecede zorlanıyorum artik şuan bile oğlum ayağımda saat 1 den beri yatmiyo artik hayatında olanlar icin ne duşunmeliyim bilmiyorum.