Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden surekli dayak yerdin 2 evladını babasız buyuttun ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga gecmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye ustume cullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın gunu kardeşimle berarber beni dovmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha cok yureğimi acıttı anne universite hayatım benden 5 yaş kucuk kardeşim ve senden dayak yiyerek gecmeyecekti anne heleki oğlum icin herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tuk icin kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.csin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dovdunuz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım cok şukur şuan iyiyim allahım benim niye boyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin icimi dokmek istedim lutfen yanıt verin