Slm arkadaşlar icime dert oldu yine bazı şeyler yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle aramızda baya sorunlar vardı hala var. Ben artık beklentilerimi sıfıra indirdim nerdeyse sadece cok nadir yoğun olduğum zaman şunu yaparmısın derim o kadar normal de hayat dolu birisiydim gezmeyi severdim ilk evlendiğimiz zamanlar yalvarırdım bir yerlere gidelim diye babanın evinde geziyormuydun şimdi istiyorsun derdi. Yada gel beraber uyuyalım derdim uyumazdı gece ikiye kadar tv izler yanına giderdim hic oralı olmazdı yaklaşırdım oralı olmazdı yada uyurdu.
Ofke kontrolu olan birisi değil sorumluluk sahibi hic değil kendim cok makyajı falan sevmesemde temizimdir. O ise hic dikkat etmez bide birşey diyorsam hic yapmaz banyoya gir derim surekli başka gunlere atfeder. Neymiş banyo fobisi varmış suyu sevmiyormuş ama girdiği zamanda cıkmaz
Bunun gibi sorunlar cok eski konularımı bilenler bilir. Boyle yapa yapa kendinden soğuttu. Boşanmak cok istedim olmadı gerci bir gun boşanacam diye hala da duşunuyorum. Ben artık yakın olmak istemiyorum olmuyordum da o da birşey demiyordu.
İki evladım var Rabbım canlarına sağlık versin bir daha hamile kalmamak icin cok dikkat ediyorum. Doğum kontrol hapıyla korunuyoruz. Normalde istekli birisiyim ama ne zaman yaklaşsam ittirdiği icin bide temizlikten dolayı cok yaklaşmam. Eşimin erken boşalma isteksızlık sorunları var o yaklastığı zaman ben istemem ben istedığım zaman o oralı olmaz.
Ben ne zaman regl olsam yada hastayım desem mesela oğluma hamileyken son aylarda aşırı derece enfeksıyon olmustum o zaman şimdide hapımı iki gun unuttum yasak koydum yaklaşma diye adama birseyler oluyor. Hormonları tavan yapıyor surekli yaklasmalar olmaz deyince trip atmalar bide oyle boyle trıpler degil oluyorum desem donup bakmaz. Hele hamıleyken enfeksıyondan dolayı elimi degemezdım agrı yapardı bende kotu olmayım diye kabul edip arkamı donup ağladım oda işini halletti uyudu bu cumleleri ağlayarak yazıyorum. Şimdi de mesaj atmış akşam sevıselım mi diye bende olmaz kendın soz verdin yaklasmayacam diye o haplardan bır tanesinı kullanmamamın sebebi kardesım de kalmak icin cok ısrar etti kalalım diye bende tamam ama istemeyeceksin bırsey dedım oda soz vermıstı
Bır haftadır ikide bir yaklaşıyor bende yasak olduğu icin mi yaklaşıyorsun falan dedim. O da bunu demem onu uzmuş kırmış beni cok seviyormuş uyurken benı seyrediyormus ıyıkı onun karısıymısım kifayetlerımı coraplarımı kokluyormuş bana askla bakıyormuş falan filan o bunları yazarken arkadaşımla konuşuyordum donuş yapmayınca aradı bende aradım tekrar kapalı mesaj attım tl kapalı diye kımle konusuyordun dedı arkadasımla dedım hep onla konusuyorsunda elinden tl duşmuyorda bıde arkadaşımdan kıskanıyor beni.
Biliyorum cogunuzun cevabı boşan olacak şuanlık cesaretim yok aılem kabul etmiyor meslek yok cocuklarım icin sabredıyorum ama boyle yaptığı zaman icimden birsey gelmiyor. Cevaplar ıcın sagolun kızlar
İcimden gelmiyor yakın olmak
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcimden gelmiyor yakın olmak