Herkese iyi akşamlar.. Bir onceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugun goruntulu konuşuyorduk o da geldi (nişanlım cağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını opuyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Duğun vardı annesine demiş ki ben o gelini hic beğenmedim cok cirkin gidip ona saldırıcam.. gorumcemde bunu bana gulerek anlatıyor.. kaynanam da guluyor. Ama bugun bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine soyle lutfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı cocuk dedi. Bide cocuğa diyor evlendiğimizde sen her gun bize gel tamammı. Tamam cocuk anlıyorum ama bu nasıl cocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan gorumcemlerin ve cocukların sesi geldikce sinirlerim bozuluyor duymaya tahammul edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda surekli kuruyorum ya boyle olursa ya şoyle olursa... cok korkuyorum cok abartıyormuyum bilmiyorum icimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki sacma ama işte belkide evlerinde kaldığım surece etkilendim... bana onerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.