Benim de diğer odada tabak canak olan bir dolabım vardı bende o ağırlığa dayanamayıp indi sandım ama gercekten o kadar yuksek bir sesti ki elim ayağım boşaldı kalakaldım bir anda hareket edemedim

Eşim lavabodan koşup geldi o da mutfak dolabı indi sanmış ben orda olduğum icin bana birşey olmasından korkmuş ona dedim burda birşey yok diğer odalara bakalım.O dediğim dolaba baktım sağlamdı aklıma da başka hicbirşey gelmediği icin birinin evin icine ateş ettiğini bile duşundum cunku gercekten oyle bir sesti

Yatak odasına girmem ile gardolabı gormem bir oldu zaten sanki darbe almış gibi patlamış (dolabım surgulu yarısı full cam) heryere savrulmuş cam parcaları ve kalan kısmı da catlamış eşim almaya calışırken onlar da parcalandı.
Mobilyalarımı gayet luks sayılabilecek iyi bir mağazadan aldım yani oyle ucuz da değildi.
Neden boyle olduğu hakkında hicbir fikrim yok boyle bir olay başına gelen var mı acaba? Alalı 1 bucuk sene olacak garanti kapsamına girer mi ? Yada kendimiz yaptırmaya kalksak ne kadar tutar ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim..