Bugunku konumuz kalbi karartmamak icini ferah tutmak iyi duşunmek olumlu duşunmekle ilgili.
Ben bu aralar bu konuda cok sıkıntı yasıyorum ozellikle iş hayatında amirin mudurun vs herhangi Birseyine kızıp icten ice ofkeleniyorum mesela
Yada altta kalmamaya calışıyorum ofkemi farklı bir konuda yada farklı bir şekilde cıkarmaya calışıyorum. Donem donem hepimize oluyordur
Basit bi ornek mesai dışında resmî tatilde işe gelmem gerekti gorevim olmamasına ve isteğim dışında olmasına rağmen bende cok sinirlendim normal mesai gunu gelmem eşitlerim diye duşundum. Sonra kendime kızdım boyle duşunduğum icin
Boyle zamanlarda annemi ve dedemi gozumun onune getirmeye calışıyorum her zaman iyi konuşurlar kimseyi Kırmaz annen kardeşlerinden tada eşinden (babam diyemiyorum) o kadar kotuluk i gormesine rağmen asla tek kelime soz etmemiştir mesela dedem asla sesini yukseltmez en fazla susardı
Şimdi diyeceksiniz ki sen neden yapmıyorsun

Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda ofke kontrolu icin
Birde ben şuna inanırım cekim yasasına gore iyilik ne yapar ne eder seni bulur aynı şekilde kotu duşuncede kişiye doneR
İşte bu yuzden gun icinde ofke kontrolumuzu yada bildiğimiz teknikleri Benimle yasa birbirimizle paylaşalım sinir hastası olmayalım