Eşim sahile doğru bir kadınla sigara icerken!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim sahile doğru bir kadınla sigara icerken!
-
02-10-2022, 22:38:01Bi kac gun once erkek kardeşim aradı kendisi başka şehirde calışıyor.Abla eniştemin canı mi sıkkın Aradim keyifsiz geldi sesi dedi bende evet dedim,cunku beni eve yeni bırakmıştı biraz tartışmıştık.Biseymi diyeceksin dedim sesi durgun gelince.Abla az once bi arkadaşım aradı burdamısın X sizin arabayı sahilde gordum sen geldin zannettim dedi bende hayir bizim araba sahilde degildir deyince arabaya yaklaştı ve aaa evet eniştenmis arabadaki şimdi gordum yanindada bir bayan var sigara iciyorlar demiş.(araba babamin eşimde işi oldukca alır kullanir) bunun uzerinede kardesim eşimiaramis ne yapıyorsun eniste falan diye sahilde olduğunu canının sıkkın oldugunu soylemiş ve kapatmışlar.Sonrada beni aramis kardesim hemen ama ben banyodaydım O an acamadim.Bi saat sonra aradığımda bunları anlattı bana.Aslinda soylemeyecektim enisteme soracaktim ama falan dedi kotu duşuneyim istememiş ama anlattı israr edince.Neyse bende hastaneye gececek tim zaten eve dusalmaya gecmiştim kızımız hastanede yatıyor bir haftadır evde dustu tomografi riski gorulduğu icin 3.4 gun yatırmak istediler keyfim yoktu duşunmek ona sormak vs. Istemedim hastaneden hayirlisiyla kizim cıkana kadar cunku tek duşunduğum kızımdı o an.Kizim cikti sukur fırsatını buldum gecen aksam eşime sordum.Sahilde denize doğru kiminle sigara iciyordun gecen gun diye.Bu durdu hatırlayamadım kafam cok dolu kac gundur falan dedi ki tepki vereceğimi duşundu ve he evet canim sıkkındı sahile indim seni eve bırakınca otururken bi arkadaş gordu beni geldi yanıma oturdu bi sigara ictik gitti dedi....Benim icim rahat niye saklayayimki kotu bisey yapmadim kiz gorunce geldi nasilsin faln sigara ictik gitti dedi.Bu hic hosuma gitmedi onada aynı şeyi soyledim.Bilmiyorum eşime guvenirim aslında ama bi suredir nedense kimseye guvenmiyorum artık.eskiden hic kıskacta degildim ama biseyler oldu bana son zamanlarda.sizce bi arkadaşı gormesi sahilde arabada sigara icmesi oturması normal mi siz kızmadıydınız.Ole kiz arkadaşları olan biride değil yani kendisi oyle soyluyor goruştuğu vs birileri yok Kotu duşunmeyeyim diyorum kızımız hastanede yatarken birileriyle surtmek olmaz derdi diyorum kotu duşunmek istemiyorum ama benmi fazla safim inanin bilmiyorum