1yaşında yaramaz bir cocuğunuz olsa heryeri karıştıran durmayan, kaynananızı kayınpederinizi 4 gorumcenizi ve cocuklarını iftara cağırır mısınız? Ve hic yardımcınız yok. Eltime gitmezler ama bana gelmek icin can atarlar. Yeni doğum yapmıştım 40ım cıkmıştı bana gelmek istediklerini aoylemişlerdi . Eşim ben cocuga bakarım sen hazırlarsn demişti oyle de oldu ama zaten cocuk cok yoruyor gece uyumuyor sabaha kadar ayakta . Lohusa depresyonundaydım bana iftara gelmek istediler kırmadım buyur ettm.

Eşim ev işlerinde hic yardım etmez.
Cop atmaya bile uşenir. Cop cıkıyor diye soylenir . Ee tabiki cop cıkacak ne yapalm?
Eşim markete gitmeye bile uşenir duş almaya ble uşenir dışarı gezmeye de cıkarmaz sadece telefonu alıp yatmayı sever

Bebeğimn Uyku duzeni yok bende sahura kadar oturuyorum eşimin işten gelmesnı bekliyorum. Bir de onlara salatasını,tatlısını,corbasını,ana yemeğini,pilavını yapmak istemiyorum zaten kucuk gorumcem haric onlar da cağırmıyor.

Her yıl emrivaki yapılıyor bana. Valla bilirsiniz insan yaramaz cocukla uğraşınca enerjisi kalmıyor. Ee bir de evin temizliği var duzenlemesi var. Onlar gittikten sonra da temizliği bulaşık yerleştirmesi ev supurmesi var.

Zaten arkamdan konustuklarını duydum, yeni evliyken , perfect iftara cağırmadı diye. Bunu soyleyen gorumcem de cağırmıyor kimseyi iftara cağırmıyor zaten ?

Hep gelinlerden hizmet bekleniyor.
Eşm 6 ay işsizdi zaten calışmadı iş bulamadı . Borca girdik kirayı veremedk daha.Maddi sıkıntıdayız biz de evde ceşit yemekler yemiyoruz.

Ben cağırmasam da iftara gelmek istiyoruz diyorlar her sene aynı şey
Şimdi yine iftara gelmek istiyoruz derlerse ne diyeceğim

Ne demeliyim ne duşunmeliyim
Bilmiyorm . Benm ailem asla oyle emrivaki yapmazlar hatta annem kendin1 ceşit yapar getirir mutlaka . Cunku cocuk cok yoruyor biliyor bunu