Hayat zaten zor bir de zorlaştırıyoruz.. Burada gerek kendi derdimizi anlatıyoruz bir anlayan olur mu diye başka bir şeyler soylerler diye.. Gerekse de başkalarının sorunlarına bir yorum yazıyoruz belki onun o konuda aklına gelmemiş bir şeyi soyleyip başa acıdan bakıyoruz. Ben kendi adıma şimdiye kadar burada başkalarını sorunlarına yazdığım yorumlarda faydalı olduğumu duşunuyorum..
Gecen gun burada Konuşabileceğim Kulturlu İnsanlar diye konu acmıştım.. Yalnızlıktan, konuşabileceğim insan bulamamaktan bahsettim pek cok kişinin yaşamış olabileceği gibi, bu konu ve daha once actığım pek cok konu gibi bu konu icin de 3- 4 gun banlandım.. Şimdiye kadar bir iki kişiyle cevap olarak munakaşa dışında banlanmalarımı hak ettiğimi kesinlikle duşunmuyorum. Hak ettiğim bir durum olsa bunu da soylerim hatalıyım diye.
Konuşabileceğim Kulturlu insanlar konusu son actığım konu olduğu icin onun uzerinden anlatmam gerekirse, zaten mutsuzuz, bişeyler anlatmaya calışıyoruz.. İki arkadaş anlayabilecek insan olur mu diye bişeyler anlatmaya calışıyoruz.. Ben kendi adıma insanlara actıkları konularında yardımcı ve faydalı olduğumu duşunuyorum.. Ama burada tabiri caizse, sağa baktın banladın.. Sola baktın banlandın, şu cizgiyi aştın banlandın.. Bir mutluluk sebebi olacakken bir de banlanınca benim şimdiye kadarki buradaki uğraşlarım anlattıklarım yazdıklarım bu kadar mı kıymetsizdi de ben basit bir sebeple birkac konuda bir banlanıyorum diye soruyorsun ve banlanınca zaten sonra kusuyorsun konuşmak da istemiyorsun.. Hayat zaten ne zaman adil oldu ki şimdi adil olsun.. Teşekkurler.
Hayat zaten adil değildi.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hayat zaten adil değildi.