Bugun canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda cıkarttım kafesinden konuşmayı oğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Gecenlerde annemm diye sesleniyordum bunu cunku her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi oğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu cıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı soyletme birdaha boyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gozum gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin goruşuruz dedi be kelimelerde oğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek icin aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim cekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.