cok uzgunum. cok mutsuzum. bir kere bile ozel gunumu guzel geciremedim onunla. bir defa olsun bir surpriz yapmadı. uzaktayız o kadar uzuluyorum ki kalbim sıkışıyor.. uzaklık bahane gibi geliyor artık. kuru kuru nişanlandım evlilik teklifi bile almadım. evliliğin hic bir adımı icin benim heyecanlandığım hic bir şey icin heyecanlanmayan bir adam var. beni sevdiğinden benimle evlenmek istediğinden eminim ama boyle şeyler ona angarya gibi geliyor. kalbim kırılıyor. dış cekime heves ediyorum hevesimi kırıyor. gelinliğe hevesleniyorum 3 saat kalacak ustunde diyor. sonra icinde kalmasın her şey olsun diyor ama heves ettiğim şeylerin mantıksız olduğunu da soyluyor sonra ne heves kalıyor ne istek olsa da umursamıyorum. benim de kendi stresim var falan diyor. ne istesem mantıksız. ondan başkasıyla evlenmek istemiyorum ama bu şekilde evlenmekte istemiyorum. mesela aynı evde yaşayacağımız icin seviniyor heyecanlanıyor birlikte uyanmak uyanmak vs. ama ne duğun ne dış cekim ne evlilik teklifi ne başka bişey aklınıza romantik gelen ne varsa hepsi boş mantıksız aptalca onun icin.

ayrıl falan diyecekler icin baştan yazayım cok iyi bir insan. bu huyu dışında tek bir tane bile kotu huyu yok. ayrılmayı duşunmuyorum. ama kabullenemiyorum da boyle oluşunu mutsuzum. hastalanıyorum hatta uzulmekten.

gercekten yardımınızı istiyorum. kendimi ifade edemiyorum ona karşı. istediğim şeyleri yapmaması da değil aslında konu benim hayalini kurduğum onemsediğim kendimi mutlu hissedeceğim şeyleri umursamaması.

yapan nasıl yapıyor var ya onu merak ediyorum. kişilikle de ilgili bunun da farkındayım ama ne yapabilirim gercekten tavsiye vereceklerin yorumlarını bekliyorum.