Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım