hemen satmam gerekiyor kızlar o yuzden cok ucuz yoksa eklediklerimin coğu ya 1 kere ya hic giyilmedi.. giyilenler de zaten oyle canı cıkana kadar giyilmiş değil cunku kızıma cok fazla kıyafet almıştım.. bebekler cabuk buyuyor malum coğu boylece elimizde kaldı yepyeni.. resimlerden net bir şekilde gorebilirsiniz.. ucuza satmamın nedeni hem ben bir an once dolapları boşaltayım, hem de ihtiyacı olanların işi gorulsun..

4 adet sweat body 7 lira lacivert ve kırmızısı yenidir
yanındaki resimdeki cıtcıtlı bodyler 5 lira hepsi
pretty rufle arkası fırfırlı body 10 lira
aziz bebe tullu pudra pembe elbise 10 lira
andy wawa puantiyeli pembe elbise 15 lira
benetton pembe ekoseli bluz 10 lira
lc waikiki "its a girl" mama onluklu, somon rengi benetton tişortlu olan resim karesi 20 lira-hepsi icinde 3-6 aya uygun kıyafetlerdir. cıtcıtlı body baby gap, pembe cıtcıtlı kısa kol body h&m markalı) coğu hic kullanılmadı bile..
şapkası tavşanlı pembe kadife tulumlu olan kare 15 lira hepsi icinde.. yelek, 3 body, 1 corap, 1 tulum.. tulum 1 kere giyildi diğerleri de sayılı giyildi eşya cok olduğundan..
sarı cizgili kadife tulum takımı hic giyilmedi 5 lira
kendinden bolerolu pembe kanz tulum 5 lira
penguenli pembe kadife tulum 3 lira
sarı kadife tulum 3 lira
oysho baby hello kittyli tayt-sweat takımı -rengi kendinden soluk, yıkamadan dolayı solmadı- 10 lira
pembe puantiyeli hastane cıkışı takımı + battaniyesi + hic kullanılmamış 5 adet zıbın 20 lira
iki penye tulum biri lc waikiki "its a girl" mama onluğunun tulumu its a girl pembe tulum.. ikisi 15 lira resimdeki tum parcalar dahil..
benetton baby pembe tweety bodyli resim karesi 15 lira hepsi dahil.. alt pijamaların hepsi ya 1 kez kullanıldı ya hic kullanılmadı..
pembe ve yeşil iki adet hic giyilmemiş pijama takımı 10 lira -ikisi bir satılacaktır tek tek satmıyorum..
hafif lekeli beyaz bebek battaniyesi 5 lira
kelebekli cicekli uyku tulumu 9 aya kadar 10 lira
sevi bebe pembe dizlikler 6-15 ay arası emekleyen bebekler icin.. 10 lira paketinde sapasağlam
superbaby wenice pembe elbiseli kare 20 lira hepsi icinde tabiki.. bu elbise haric diğerleri yeni, yani hic giyilmedi..mor spunky kids ekoseli etek ve gomlek ikisi 15 lira.. gomlek hic giyilmedi, etek 1 kere giyildi..
banyo kuveti fileli resim karesi 7 lira.. 6 parca..
2 pijama takımı yanyana olan resim karesi 20 lira hepsi yeni bu resimdekilerin..

Satılanları burdan satıldıkca sileceğim, o yuzden burda ne gorurseniz hala elimde demektir.

50 lira uzeri kargo benden. kargoyu yurt ici kargo ile %30 indirimli yapıyorum.