Şehit eşinin Turk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, �İsimsiz kahramanım, aşkım benim. Yiğidim benim. Senin canına kıyanlara lanet olsun. Yeter artık Kaşifler olmesin'' diye ağıt yaktı.

BİTLİS'in Celtikli Mevkii'nde operasyona giderken mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Cavuş Kaşif Arslan, memleketi Samsun'un Havza İlcesi'nde 5 bin kişinin katıldığı torenle toprağa verildi. Hale Arslan, şehit eşinin bayrağa sarılı tabutuna sarılarak, �İsimsiz kahramanım, aşkım benim. Senin canına kıyanlara lanet olsun'' diyerek feryat etti. Torende İcişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'nun başsağlığı telgrafı kalabalık tarafından yuhalandı.
Jandarma Uzman Cavuş 31 yaşındaki Kaşif Arslan, gecen cumartesi gunu Bitlis'e 20 kilometre uzaklıktaki Celtikli Mevkii'nde operasyona giderken, PKK'lı teroristlerce daha onceden doşenen mayının patlaması sonucu şehit oldu. Şehidin cenazesi, bugun sabah saatlerinde Havza Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak once, 19 Mayıs Mahallesi'ndeki ailesinin oturduğu evin onune getirildi. Burada şehit Kaşif Arslan'ın eşi 30 yaşındaki Hale Arslan, annesi Muazzez, babası Selim Arslan ile kardeşleri ve yakınları, ağıtlar yaktı, fenalık gecirdi. 1.5 yaşındaki cocuğu Efe Arslan'ı kucağına alan Hale Arslan, �Kaşif'im, işte bir kahraman daha yetişiyor'' diyerek ağladı.
Daha sonra minik Efe'yi bir yakınına veren Hale Arslan, şehit eşinin Turk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, �İsimsiz kahramanım, aşkım benim. Yiğidim benim. Senin canına kıyanlara lanet olsun. Yeter artık Kaşifler olmesin'' diye ağıt yaktı. Hale Arslan'ın feryatları, diğer yakınlarının da yureklerini dağladı. Gozyaşlarına boğulan Muazzez ve Selim Arslan cifti ise yakınlarınca teselli edilmeye calışıldı.
Şehit Arslan'ın naaşı daha sonra Havza Mehmetcik Meydanı'na, teror orgutu aleyhine sloganlar atılarak getirildi. Cenaze aracı Turk bayrağı ile donatılan cadde ve sokaklardan gecerken, yaklaşık 5 bin kişi, "Apo'ya idam", "Kahrolsun PKK", "Şehitler olmez, vatan bolunmez'' sloganları attı.