Eveet kızlar yolun sonuna geldik gelmek zorunda kaldık. Onceki konularımı goren arkadaşlarım vardır veya gormeyenler vardır kısaca ozet geceyim 6 yıllık ilişkim bitti ben bitirmek zorunda kaldım sorun annesi beni bunca yıl sevdiğine inandırmış nerden bileyim belki de sonraları bu hale geldi once sadece halini sormaya aradığımda (hastanede tedavi goruyordu) konuyu evliliğe getirip oğlunu 6 yıl daha beklemem gerektiğini(ki burda aslında beni istemediğini ima etti) bu sırada da onumuze bakacağımızı soyledi sonra oğlunun da haberi olmasına rağmen (ben hic konuyu ona soylemedim ama annesiyle konuştuğuna eminim) sesini cıkarmayınca benim tum ailem biliyordu ve kucuk bir memleketteyim sorun oluyordu bunları dile getirdim beni dalgaya alarak dinledi eee eee vs. şeklinde bende bitirdim daha sonra bittiğinin ciddiyetine varması adına annesini arayıp ona ayrılma kararı aldığımızı soyledim (annesi kahkahalarla cevap verdi cok uzun olduğu icin kısa tutmaya calışıyorum eski konularımda var detayları)

Vee asıl soracağım soruya geciyorum 16 Ağustosta ayrıldık 10 gun olacak ben eşyalarını toparladım ve onunla ortak tanıdığımız bir abimiz var (sorunlarımız olduğunda adil yorumlar yapardı her zaman onun en yakın arkadaşı) yarın ona gotureceğim eşyalarını. Ara detay: iki gece once durumunda bi şiir paylaştı akroştij yapmış adım var yani yok gecelerde boğuluyorum bilmem ne. Bugun aradım onu engellemişim normal telefondan unutup aradım oda tekrar arayınca ulaşamamış tabii annesinden aradı actım sanırım annesi yanında olacak ki konuşurken o şiiri hic o yazmamış gibi gayet aksi bir bicimde konuştu Benimle yok cope at yok bilmem ne. Annesinin o kahkahalarından haberi yok bende bilmesini istiyorum ve yarın arkadaşı geldiğinde arkadaşına onu da getirmesini rica edicem aksi takdirde arkasından dedikodu yapan bir Moda duşucem ama ben onun da gelmesini istiyorum ve annesinin benimle oğluyla emeklerimle nasıl dalga gectiğini ayrıldığımıza nasıl sevindiğini soylemek istiyorum

Not: ona karşı icimde duygusal bir ozlem yok seviyorum ama cok şukur goruyorum amacım barışmak kesinlikle değil

Not2: ayrılan ben olduğum icin suclu durumdayım onun gozunde annesinin yaptığını anlattığımda inanır mı bilmiyorum yada ona kızacağını duşunmuyorum (annem iyiliğimi duşunuyor diye duşunur muhtemelen)

Not3: o gelmese de arkadaşına anlatıcam kararlıyım (normalde hemen gelirdi hic sorun olamazdı annesinin yaptığını anlatmamdan korktuğu icin yanıma gondermediğini duşunuyorum

Şimdiden okuyan herkese cok teşekkur ederim kızlar fikirlerinize ihtiyacım var