Oyalayan erkek
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Oyalayan erkek
-
02-10-2022, 22:33:29Sevgili ablalarım ayırdığınız vakit icin cok teşekkur ederim bir derdim vardı gelip buraya acmak istedim şoyleki benim 4 senelik bir ilişkim var universitede aynı bolumu okuyoruz erkek arkadaşımla herşey harika cok yolunda sevgisinden ilgisinden yana hic bir problemim yok kendiside surekli ciddi olduğunu okul ve askerlik bitince ilk duşunduğu şeyin benimle evlenmek olduğunu her fırsatta dile getiriyor ailesiyle tanıştım annesiyle babasıyla kardeşleriyle butun akrabaları komşuları bize evleneceğiz gozuyle bakıyor ama gel gelelimki bizim oğlanın okulu asla bitmiyor aramızda 3 yaş var ama ben ondan cok daha olgunum kendisi olgunlaşmaktan korkuyor istiyorki hala arkadaşlarıyla sabahtan akşama kadar surtsun gezsin tozsun eğlensin cocukmuşcasına okulunu 3 sene uzattı dahada uzayacak cok belli cunku asla ders calışmaya yanaşmıyor kitap yuzu acmıyor sınıfı gecemeyince uzuluyor filan ama o kadar oturup calışayım bitireyim kafası yok adamda cıldırıyorum karşısında 3 gun sonra butu var sınıfı gecebilmesi icin ama asla umurunda değil butun gun calış calış diye soyluyorum adam banamısın demiyor utanmadan cıkıp arkadaşıyla geziyor bu saat olmuş hala ders gelmiyor aklına ben tepkimi gosterdim defalarca yeter artık okulu bitirmeden gelme karşıma istemiyorum diye tersledim aşkım balım tamam duzelteceğim deyip 1 hafta calışıyor sonra yine aynıya donuyor daha az once patladım yeter artık sorumluluk almayı bil beni oyalıyorsun sen resmen arkadaşların seni kurtarmayacak buyu artık diye adam tutup sucu bana yıktı ben bunları soyleyip moralini bozmuşum nasıl calışacakmış şimdi ben onun arkadaşlarına hep laf ediyormuşum şuymuş buymuş kafayı yememe ramak kaldı ayrıl şu bu diye akıl verecek olan Allah aşkına vermesin bende bilirim ayrılmayı ama olmuyor işte seviyorum değer veriyorum hayatımdan cıkarmak istemiyorum sadece duzelsin istiyorum bunun icin bir yol bilen bir caresi olan ne olur paylaşsın benim ne yapmam nasıl davranmam lazım