Kızlar ayrılmakla doğru mu yaptım?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kızlar ayrılmakla doğru mu yaptım?
-
02-10-2022, 22:33:24Gunaydın kızlar.Sevgilimle aramdaki sorunlardan daha once de bahsetmiştim.Tekrar etmem gerekirse yaklaşık beş aydır birlikteyiz ve kendisiyle ilişkimiz nereden baksanız mesajdan ibaretti.Ayda bir kere buluşuyorduk falan.Ben de istiyordum ki etrafımdaki diğer ciftler gibi vakit gecirelim bir şeyler yapalım bunlar cok buyuk istekler mi.Bunu ona defalarca soyledim hep evet haklısın dikkat edeceğim diyor ama değişen bir şey olmuyordu.Goruştuğumuz zamanlarda da bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama seks yapıyorduk .Mesajlara saatler sonra donuyordu.Saatlerden kastım bir iki değil altı yedi saat.Cevresindeki arkadaşları bana yazdığında rahatsız olmuyor beni serbest bırakıyordu.Ve gecen gun biraz huylandım.Cunku bana gunaydın yazmıştı ben de cevap verdim gunaydın diye ve saatler oldu cevap yok.Bir baktım cevrimici ama bana yazmıyor.Surekli cevrimiciymiş de benim haberim yokmuş ben de hep calışıyor diye duşunurdum.Bana yazsa da en son yazıyor.O gun tartıştık işte bana dedi ki seni kırmak istemiyorum kırarsan toparlayamazsın dedi.İmalarda bulundu ve bu tepkileri verme sebebimin ona olan duygularım olduğunu soyleyince bana iyi oyuncusun benim gibi dedi.Sonra bunları yarin konuşuruzbarkadaş gelecek ben cıkıyorum dedi ama yine surekli cevrimiciydi.Ve ben ona sana guvenmiyorum dediğim icin ozur diledim onemli değil işlerim var ayağına yattı ve biz iki gundur naber nasılsın dışında konuşmadįk.Ben gece bu şartlarda devam etmek istemiyorum bitirelim diye bir mesaj attım ve tek cevabı olur oldu.Kızlar sadece şunu soracağįm ayrılmam fazlasıyla doğru cunku bana istediğim en basit ilgiyi bile vermiyor.Ama hayatında başka biri varsa diye duşunmek beni yıpratıyor.Ya da acaba fazla mı uzerine gittim sabretsem duzelir miydi diye duşunmrk.Ama kendisi sorunları konuşmayı hep erteliyor kendimi hayatında fazlalık gibi hissediyordum.