Akıllı Bebek Eğitim Seti 7vcd 4 cd
AKILLI BEBEK YENİ
KUTUSUNDA!
6 ay - 4 yaş icin

Tertemiz, kızım 4 aylıktan itibaren bayıla bayıla izledi, renkleri, şekilleri, hayvanları.. Daha bircok şeyi cok onceden oğrendi. Vcd lerine bayılıyordu, kahkahalarla izliyor ve cok eğleniyordu, aynı zamanda da bir cok şey oğreniyordu.. Biz cok memnun kaldık bu setten, 3 yaşına geldiğimiz icin, artık başka bebişler de faydalansın istedik ve satışa cıkardık.

Piyasa fiyatı 130TL
Biz tertemiz setimizi 65 TL den satışa cıkartıyoruz...

Tum uzmanlar cocuğun zeka gelişiminin
anne karnında başladığı konusunda birleşiyor. Bebeğin 6 aylık oluşundan itibaren
kullanılan bu harika setle ona ilk kavrama becerilerini kazandırabilir ve onun
zeka gelişimine buyuk katkıda bulunabilirsiniz...
Akıllı Bebek Eğitim Seti, cocuğunuzun kavramayla ilgili becerilerini artıracaktır; hayal edebilme, uzaklıkları algılayabilme, sanatsal ve matematiksel duşunebilme, detayları cozebilme ve daha fazlası...

Dunyanın dort bir yanındaki buyume ve buyutme tarzları dikkate alınarak kuresel bir perspektifle hazırlanan Brainy Baby - Akıllı Bebek VCD'leri, cocuğunuz icin rengarenk bir dunyanın kapılarını aralıyor. Her VCD ona farklı bir oğrenme seruveni sunuyor.

Ayrıca Dr. T. Berry Brazelton, Dr. J. Felton Earls, Dr. Bruce Perry, Irving Harris, Dr. April Binasich ve Dr. Barbara Bowman gibi onemli beyin gelişimi araştırmacılarının goruşlerini ve deneyimlerini iceren ile cocuğunuzun ilk yıllarında onun zihinsel gelişimine yardımcı olmanın en guvenilir yollarını oğreneceksiniz.
Bu setin icinde bulabileceğiniz VCD'ler;
Abece,
Şekiller ve Renkler,
Sayılar,
Hayvanlar,
Sağ Beyin,
Sol Beyin,
İngilizce,
Mozart CD
Vivaldi CD
Bach CD
Beethoven CD .
Cocuğunuzun Zeka gelişimi icin hazırlanmış gorsel eğitim seti ,
Cocuklarınızın Gelişimi icin 15 dakika izlemesi yeterlidir.