Selamunaleykum arkadaşlar.
Dun aldatiliyormuyum veya aldatildimi diye bir konu acmıştım...
Ben eşimin telinde engellenen bir numara gordum. Bayan eşim asansor işinde olduğundan, muşteridir. Dedim neyse biraz takibe alim dedim. Bikere başımdan aldatilma gecti... affettim cunku benim bir sırrım var belki zamani gelince onuda anlatacağım. Oyle boyle ikna etti yuvamızı , yeni sayfamızı kurduk..
Evlilikde mucadeleler inanin verdim. Bozmadim seviyorum cunku elim bırakmaya degmiyor. Kalbimi okadar bazen normal gunluk hayatta acıdirken bile aman evliligin tuzu biberi diyorsun.. yuruyor işte bir şekilde..
Konuya gelcek olursak. Dun eşimin telini aldim dokuman cıkardım..
Birsey bulamadim derken kısa sureliğine ailemin yanina gittim dayim vefat etti babam rasizdi. 1hafta kaldim. Sadece o birhafta sureliğinde bir telefon goruşmesi yapmış 20 dakka 10 dkka sureligince.. bende aldim teli kaydettim. Diger tarihlerde ne engelledigi numara var nede başka birşey 6aylik dokuman da bu 1hkafta icin de bu numarayla goruşmuş sıklık la. Bugun aradim o numarayi bir bayan cıktı bende ben filanca kişiyi aradim dedim oda hayir ben x kişiyim dedi.
Kusura bakma deyip kapattım.
X kişi isim tanidik geldiğinden esimin bekarken x
Kardesim dedigi benimde tanidigim. Ama evliligimizde goruşmediğimiz. Kişi geldi dedim onlan niye goruşur ki. Eşime sanki onceden şuphelerim varmış gibi aradim.
Napiyon, nasılsın yanında kimse varmi yokmu baktim tekmis. Dedim ki sen x kişi diye biriyle goruştun mu? Konuşma yaptın mi? Dedim.
Hayir nerden cıktı o dedi eşim. Bende bana doğruyu soyle dedim ben ankaradayken sen x kişiyle goruştun mu dedim. O kişiyi aradim bana herşeyi anlattı dedim.
Yoksa o tanıdığımız x kisimi bu dedim.
Sonra nerden ogrendin telefonumu karistirdin. Falan. Sen dedim benim nerden oğrendiğimi boşver ben daha onceden gordum bu numarayı bir şekilde oğrendim dedim. Sen ben oralardayken bu kişiyle ne konuştun saatlerce dedim omu degilmi. Hayir o değil dedi.
Amcasinin oğlu boşandı zaten pekde tekin biri degil. Sevgilisi vardi adamin onun arkadaşıymış bu. Bende agzima geleni soyledim. Sen dedin bir karını aramaya uşenir elalemin yanında evde tartışırız dedim birgun ara napiyon et diye hep yoğunsun dedim peki elin o.. konuşurken dedim. Sorun yok tabi onlarla her boku konuşursunuz dedim. Ve yasadiklarimida yuzune vurdum. Dedim ben sana karilik yapamiyom degilmi . Yeminler iciyor bir hataya duşmuş kapatmis o meseleden kurtulmuş da..
Sadece oylesine aramizda birşey olmadi da falan. Bende artik bana o kizdada suc yok dedim. Sen lazımsın dedim bana sen sadakatsizlik ettin durduk yere x kişiler seni bulmaz icimden ne geliyorsa soyledim. Yeminle amcasinin oglu yuzunden ole bir bulaştım konuşmuş bulundum ama sana asla ihanet etmedim dedim. O engelenen mevzuyuda bunu da gelince anlat cam dedi. Sen uzulme ben serefsizlik ettim konuştum oylesine ama başıma bela ediyordu. Akşam gelince herseyi acıklayacakmış......
Kapattim teli ben bunlari hakedecek ne ettim ben napcagimi bilmiyorum. Babam rasiz sinir hastasi adam 12 senedir hastalanmazken emeklisine 1ay kala duştu toparlayamadi..
Annem zaten uzgun. Annem babam evlatlarindan yuzu gulmedi ..
Iki abim ceza evinde bi buyuğum ida fayda yok calışmaz etmez babam hep yıkıldı evlatları yuzu guldurmedi. Yinede bakiyor. Gelecek icin ellerinden geleni yaptı adam tek başına annemde calisarak disarda esnaf gibi bisiler satarak. 2ev aldi kim icin evlatlar icin..
Ben de ole surekli giden deilim. Mucadele icin deler bende gitsem daha cok yikilacaklar belki annemler zaten oncelerden cektiğim. Belki bana ufak ama onlara buyuk gibi gelen şeyden kapilari hep acık peki babam daha cok kahrolacak adam yuzu gulmuyor.. gelsin bitirelim dicem. Ama beni herzamanki gibi birakmiycak. Elinden geleni yapcak belki ikna etcek ama yoruldum ben ya yoruldum artikkkkkkk