Bugun diyetisyene gittim. 95 kiloyum ve sağlığım icin artık kilo vermeye karar verdim. İsim vermeyeceğim ama İstanbul ’un gayet bilinen bir semtinde gayet fiyatı yuksek bir diyetisyene gittim. Kesin kararlıyım cunku bu kez vereceğim daha once bir denemem oldu ama bırakmak zorunda kalmıştım devam edememiştim. Neyse gittim sabah diyetisyene tartıldım kadın once oha resmen yuz kilosun ne yaptın sen dedi. Şok oldum. Dışarıda birisi bunu duysa elbette aynı tepkiyi verebilir ama diyetisyenden bunu duymak beni o an cok duşurdu. Daha sonra tatile gidip onceki diyetisyenime ara verdiğimi sonra gitmediğimi ama oldum olası kilolu olduğumu soyledim. Ne yaptın komple tatildeki butun yemekleri mi yedin dedi. Bende artık dayanamadım sizin beni demotive etmeye hakkınız yok dedim sonra kendine geldi biraz senin iyiliğin icin soyluyorum benden yaşca kucuksun sağlığın icin dedi. Tamam da bunun soyleme şekli boyle mi olur allah aşkına bir soyleyin. Sinirimden cıkınca ordan ağladım. Paranla rezil olmak boyle bir şey sanırım. Bir diyetisyen bunu yapıyorsa toplumun psikolojik şiddeti cok normalmiş. Şimdi o kadar para verdim zaten listemi yapacağım ama haftaya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Şeytan guzel bir kilo ver git diyor bir tarafımda bir daha gitme o kadına diyor ama pes etmek istemiyorum cok istekliyim bu sefer kilo vermeye kimsenin beni yıldırmasına izin vermek istemiyorum. Cok mu duygusal yaklaşıyorum sizce ne yapayım? Sinirim aşırı bozuldu.