Bu siteyi cok seviyorum cunku cok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum surekli de takip ediyorum. Cevaplarınız icin teşekkur ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi onceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi soylemiştim halt etmişim

Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize soylediğimiz hikaye.
Ben icime sindiremiyorum onu İnternet uzerinden tanımayı hic bir ortak bağımız olmamasını ustelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hic tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben universite mezunuyum ucretli oğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar cok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hic bu kadar sevgi dolu huzurlu icim gonlum rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer goruyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden cekiniyorum tanımadığım birilerinin icine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi gorunuyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta boyle buyuk bi kaarar vereceğim.
Benden yaşca buyuklerde var burda evliler tecrubeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gercekten kafam cok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.