20 Yaşındayım evlenmeli miyim?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- 20 Yaşındayım evlenmeli miyim?
-
02-10-2022, 22:32:32Merhaba hanımlar, ben yirmi yaşında universite birinci sınıfı henuz bitirmiş bir genc kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır goruşuyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim koylu sadece. O da beni seviyor. O şu an calışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede buyudum, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lutfen. Her neyse, goruştuğum kişi de baya ciddi duşunuyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha once beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize soylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Goruştuğum kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama guveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum universitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lutfen?