28 yasındayım 2 senelik evliyim ve ozel bir sektorde calışıyorum. Eşim ve ben cok fazla cocuk duşkunu insanlar değiliz fakat ben artık yaşım gereği cocuğumuzun olmasını istemeye başladım fakat eşim cocuk konusuna fazlasıyla soğuk. Eşim kuralcı titiz ve aniden sinirlenebilen fevri cıkışları olan birisi. Bir karar aldık 2 aya kadar artık cocuk calışmalarına başlayalım diye, fakat benim bazı korkularım var diye dun konuyu actım.
Ben calışıyorum en fazla 4 ay ucretli kullanabilirim şirket ucretsiz izne karşı kesinlikle cıkışımı verir ki benim calışmam gerek.
Dedim calışmaya başlayınca anneler gelir sırayla yardımcı olur cocuk belli yaşa gelene dek nasıl yapıcaz dedim..
Bana soylediği şeyler şu; Evet haklısın cocuk cok zor hem maddi hem manevi, ayrıca ben evime surekli birileri gelmesinden taraftar değilim anneler herşeye karışacak bizim huzurumuz bozulacak ben herşeye karışılmasına taamul edemem huzursuzluk cıkacak bak gor! Ben anneme mudahale ederim kızarım ama senin annene bir cumle kursam hemen kırılır kavga cıkar ..
Gerekirse bir muddet calışma sen bak diyor bana,bende calışmam gerek bunu biliyorsun diyorum bir muddet idare ederiz neyse boşuna konuşmayalım başım ağrıdı dedi ve uyumaya gitti. Ben o kadar kararsızım ki şuan cocuk yapmaktan soğudum resmen

Ben sabaha kadar konuşsam da yine kendini savunuyor yine kendi bildiklerini soyluyor ne yapmayalım bilmiyorum ,bu durumları yaşayanlardan yardım istiyorum..