Hanımlar selam, onceki konularımda da bahsetmiştim. İş yerinde x'e bariz şekilde ayrıcalıklı davranılıyor diye. Kendimi sakinleitirmek adına tamam jeehan sana iş bindirmediği surece takma diyordum ama artık dayanamayacağım.

Bazen dışarıda işle ilgili evrak işleri oluyor. Salı gunu bu x'e onunla ilgili bir iş verdiler. 3 farklı yere gidilecekti. Hastaymış gitmedi, onun yerine ben gittim. Buraya kadar cok normal. Diğer gun hastaymış gelmedi, ama acıkcası inanmıyorum cunku onceki gun hasta gibi değildi. Bunu mudure vs demiyor. Mudur geldi diyor ki o dun hasta değildi, akrabası gelecekti onu gormek icin dışarı gitmedi vs dedi. Sonra ben ee diretk oyle desin o zaman neden yalan soyluyor vs diye tepki verince yumuşatmaya calıştı. Cok cabuk gaza geliyorsun vs dedi. Normalde bu cocuğun yaptığı bi iş vardı her ay rutin yapılan bir iş ama bayram onceki normalde bitmesi gerekiyordu ama hicbir yoğunluğu olmadığı halde bitirmedi. (işlerimiz hemen hemen aynı ne iş yaptığını biliyorum; işleri yetiştirmek yerine tum hafta telefonla uğraşıp kendine molalar verdi.) Mudur onların yapılmadığını gorunce cıkardı kendi yapmaya başladı. Bugun o cocuk geldi. Kendi kendine yarattığı molalardan birisine cıktı. O sırada mudur o dun ki işleri bana verdi. Deli oluyorum, hem cocuğum işini kendi yapıyor hem ben yoğunken o işleri bana veriyor. ben de işim var diye verdiklerini ust uste koyup kenara kaldırdım ve yuzum aşırı duştu. Ben oyle yapınca mudur onları masamdan aldı.

cok basit gelmiş olabilir ama onceki olanlarla birleşince sanırım o işleri yapmadığım icin mudur bana tavır yapıyor.

Ne yapacağımı şaşırdım, surekli cocuğu kayırıyorlar.