Adaletli yaz tatili suresi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Adaletli yaz tatili suresi
-
02-10-2022, 22:29:22Eşim de ben de oğretmeniz. İkimizin de memleketi farklı. Benim memleketime 820, onunkine 500 km uzaktayız. Benim anne ve babam, yaklaşık 10 ay yanımızda kalıyor. Onun anne ve babası, hayvancılık yaptıkları icin bize gelme şansları yok. 15 tatil ve 2 ay yaz tatilimiz var. 15 tatilde onun memleketine gidiyoruz. Bayram tatilinde de onun memleketine gittik. Yaz tatilinde 15 gun benim memleketime gideceğiz once, sonra 1 ay onunkine. Yazın onun anne ve babasının yanına gittiğimiz yer yayla evi. Yani 2500 metre yukseklikte, ahşap, icinde su tesisatı olmayan, banyo vs bulunmayan yayla evi. 15 senedir her yaz bir ay kalıyoruz mecbur. Annesini ve babasını sadece biz gidersek goruyor. Ama ben cok mutsuzum. Yaz tatili benim icin mutsuzluk 15 yıldır. Cok sıkılıyorum. İstersen gelme diyor ama bu defa da 1 ay yalnız cok sıkılıyorum. Bunun orta yolunu bulamadım. Benim anne ve babam 10 ay yanımda.Tuzum kuru gibi yani. O annesini yazın bir ay goruyor. İcimde iki farklı duşunce gidip geliyor. Ben memleketimi ozluyorum. 15 gun yetmiyor. Eşime soyleyince sen memleketini ozluyorsun sadece, anne baban yanında, ben anne babamı gormeye gidiyorum diyor. Bu tatil işi canımı sıkıyor gercekten