korka korka konu acmak

dobra ablalarım , arkadaşlarım , sevgili hemcinslerim .

herşeye dikkat ederek , duşunerek, planlaayarak yaşanmıyormuş bunu anladım. ama bu kontrolu elden bırakamıyorum bi turlu .

3 yıldır beni tanıyan ve cok iyi anlaştığım bi arkadaşımla sevgili olduk
huyumu suyumu bilen , yaşadıklarımı bilen duzgun bi insan kendisi.

benden 3 yaş buyuk . ailesiyle yaşıyor . once problemi mi anlatsam eski konuya mı bakarsınız bilemem ama ozet geceyim madem .

evlendim boşandım . 4 yıl olcak . 2 kişi girdi daha once hayatıma . biri ailem kabul etmiyor diye ayrıldı pat diye . diğeri de ailesine kabul ettirmesine rağmen gecmişe takılıp daha yolun başındayken yuzume vurdu evlenip boşanmış olduğumu ben ayrıldım ... ilk baştada birini uzaktan sevmiştim o da gooya beni . ama o da ailem kabul etmez diyerek konuşmadık bile.... oyle bi uzuntulerdi işte .

bunlardan oturu

sonra dedim tovbe bekar biriyle mi ! . sanki 5 cocukluyum da ben... neyse. bende bekar bi kız gibiyim yani . dunya tatlısı bi aileye sahip , iş guc sahibi bi insanım işte.

şimdi ki konuştuğum poncik arkadaşa gelirsek ...BEKAR . duzgun bi aile evladı . hayırlı evlat turunden. saygılı , efendi...
herşey gayet guzel ilerliyor . ama aklımdaki ister istemez olan ' ya bu da ailem kabul etmiyor diyip yarı yolda bırakırsa ' korkusu butun guzel anlarımı mahvediyor . surekli kendimi geri cekiyorum . bazen istemsiz modum duşuyor. herşeyin guzel olcağına beni inandırmaya calışsada bu korku asla gitmiyor ....

cunkuuuuu AİLESİNİN HABERİ YOK ! ve ne olcağını paşamızda kestiremiyor ! delirciiim.

bazen resti cekip , madem kendi kararlarını vercek olgunlukta değilsin ailene soyle bakalım kabul etmiyorlarsa bitsin diye manyaklaşıyorum .

onun aklındaki plan şu ; annesi beni gordu ve cok beğenmiş , guler yuzlu cok şeker kız falan demiş . bir kac kere daha rastlantı gibi yapıp bizi bir araya getirdikten sonra bi yemek ayarlayıp annesinin iyice beni sevmesini sağlamak .
kız kardeşiyle tanışıyoruz . o da seviyor beni şuanlık

sonrasında işte annesi sevcekmişte beni , sonra soyliycekmiş .... ya daaaaaaaaaaaa hic soylemeyip ( ne kadar doğru bilemem) evlendikten sonra duysalar bile iş işten gecti nasılsa artık diyip boyle devam edecekmişiz.

asla ayrılmak istemiyor . ama ailesi kabul etmezse duruşu ne olcak emin değilim...

ve bu emin olamamak bana bu ilişkiyi yaşatmıyor ... bazen ailene soyle bilsinler ne olcaksa olsun oyle gel konuş benle diyesim geliyor .

yani ben nasıl davrancam napcam bilmiyorummmm.

napcam ben ?

17 haziran ; 7 . ayımız .... gecenlerde annesi evlerine davet etti . daha oncesinde tanışmamış olmuştu . ama ilk uzun uzun oturmamız ve annesiyle net tanışma adına adımımız olmuş oldu . şimdi kahvaltıya cağırmak istiyormuş beni .
hala boşanmış olduğumu bilmiyor . . adım adım neler olduğunu gormek icin boyle bi guncelleme yaptım . .
bakalım dananın kuyruğu ne zaman kopacak . .. ne zaman daha net bi adım atılcak ya da ayrılcaz izleyip gorelim .