Abartıyor muyum? şupheci ben...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Abartıyor muyum? şupheci ben...
-
02-10-2022, 22:27:46Kendimi şu an cok şupheci hissediyorum. Hayatımda birkac aydır cıktığım evlenmeyi duşunduğum birisi var.Buyuk bir ilcede yaşıyoruz: 2 ozel hastane, 1 devlet hastanesi ve ozel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektorunde calışıyor, yazın cok yoğun calışıyor, gunluk sadece birkac saat izni var, onun dışında izni yok. Dun, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gun doneceğim" dedi. Dediği il, buyuk şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım cunku işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve uşengectir, şuradan şuraya gitmeye uşenir. Başka şehre gitmesi icin cok ciddi bir durum olmalı bana gore. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, soylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var onceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilcemizdeydi, şimdi X şehrine gecti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu icin az cok biliyorum. Onda boyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit gecirdik: burnunun aktığını, gozlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan gormedim . Butun bu sebeplerden oturu icime kurt duştu. "Vaktin kısıtlıyken, uşengec bir insanken, bahar alerjisi icin taaa oraya gitmen sacma geliyor; inanmıyorum receteni gonder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zuhrevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "receteni de gonder, benim ilaclardan var mı bakayım" dedim. Gondermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?