Sizden ricam lutfen destek olur musunuz cıkmazdayım
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizden ricam lutfen destek olur musunuz cıkmazdayım
-
02-10-2022, 22:27:35Merhaba bu sitede yeniyim cok cıkmaza girdim size danışmak istedim 1 yıldır bir ilişkim var şuan cok sıkıntılı bi surecteyiz gunden gune değişmeye başladı onceden kurallarımız vardı birbirimize sorumluluklarımız saygımız ama şimdi oule değil ve bu durum icin beni sucluyor onceden beni defalarca arardı haber verirdi gece aramadan uyumazdı bi tartıştık mı kendini oldururdu asla kavgalı uyuyamazdı arardı ağlardı saatlerce konuşur duzeltir oule uyurdu şimdi oyle değil nişanlanmak uzereyiz ama cok değişti her gece diyprum ben uyuyamıyorum biraz erken ara konuşalım oule bana diyo ki hayır ailemle zaman geciriyorum bitince arayacam yada işim var musait değilim yani istese musait olur biliyorum ama o zamanı artık yaratmıyor bende beklemekten sinir kupu oluyorum sonra ust uste arıyorum babası bile yanında diyo cevap ver kıza vermiyor bekletiyor sonra arıyor bağırıp cağırıp hakaret etmeye ve beni sucluyor ben musait değilsem ust uste arama diyor sıkıldığını bu huyumdan bunaodığını soyluyor ama ne yapayım beklemekten mahvoluyorum huyum değil donup uyuyamıyorum da. Mesela kavga ediyoruz defalarca suratıma kapatıyor ben her defasında yine arıyorum eskisi gibi değil donup hemen uyuyabiliyor kavgadan sonra ben saatlerce ağlıyorum. Ama hep beni sucluyor senin anlayışsızlığın duşuncesizliğin bilmem ne diyor. İlk başta her şey benim elimdeydi saygısını sevgisini asla bozmazdı oturur saatlerce konuşur anlatırdı asla sen ben demezdi biz derdi kırıcı soz olse demezdi şimdi cok ağır konuşuyor sıradanlaştığını soyluyor. İlk başlarda aramasa umrumda olmazdı gozum gormezdi asla aramazdım ara demezdim ama şimdi tam tersi oyle bir hale getirmiş ki beni sinirlerimi bozmuş her defasında arıyorum kavgada o kadar dilli ki sırf onun sozleri bitsin diye ozur dileyip alttan ben alıyorum ben sakinleştiriyorum gece gec saatlere kadar işinin bitmesini aramasını bekliyorum o boyle davrandıkca ben daha cok ustune duşuyorum artık yıpranmaya başladım ama rest cekince de ona kendimi kotu hissetmeye başlıyorum ne yapacam bilmiyorum bu durumu nasıl en başta ki haline cevirecem bilmiyorum lutfen yardımcı olun akıl verin cunku artık ben onun gibi minnetsiz umursamaz olmak istiyorum o benim gibi olsun istiyorum bu durumu nasıl değiştirebilirim