Uzun zamandan sonra kendimi cok iyi hissediyorum. Aslında bu tamamen şimdi anlatacağım olaya bağlı değil, eski konumu hatırlayanlar vardır bi suredir cok kotuydum. Şuan herşey yolunda cok şukur, yeni bi işe girdim oncesinde yaşadığım her şeyi bi tecrube olarak duşunup geriye attım.
Şimdi hayatıma ufak tefek heyecanlar girdi

Birisi var, birkac kere bi kafede karşılaştık. Yaşadığım şehirde cok sevilen isteyenin kitap okudugu ders calıştıgı bi kafe burası. O kişi ve arkadaşları haftasonu geliyor sanırım oraya.
İlk karşılaşmamız akşamdı, o gun dikkatimi cekti. Bana baktığını farkettim, once yanlış anladığımı duşundum sonra emin oldum baktığına. Sonra arkadaşları geldi zaten.
Diğer karşılaşmamız haftasonuydu. Aynı kafeye gittim arkadaşımla buluşmaya, ama karşılaşacağımızı hic duşunmuyordum bile. Bi anda gordum o da beni gordu baktı. Bikac dakika sonra tuvalet icin ayağa kalktı, ama ben hic bakmadım o tarafa yanımdan gecti yine baktı. .
Keşke diyorum bi baksaydım, kafam diğer tarafta durdum oylece. Oyle herkese bakan biri gibi duşunsun istemedim cekindim galiba. Sonra gittiler zaten.
İş gereği ortak bi tarafımız olamaz, calıştığımız kurumlar cok farklı. Ortak biyer o kafe var sadece. Sosyal medyadan buldum kafenin hesabı sayesinde. Arada acıp bakıyorum bişey yapamıyorum tabi

Bekar olduguna eminmisin diyenler olacaktır yuksek ihtimal bekar. Duruşu da cok ağır biri. Zaten yaptıgı meslekte o ağırlığı gerektiren bi meslek.
Ben bu adamla nasıl bi ortak durum yaratabilirim kızlar? Kac gundur aklımda, kendi başıma bişey yapamam yani gidipte sosyal medyadan ekleyemem mesela ama keşke tanışabilme şansım olsaydı

Guncelleme:6. Sayfaa

Son guncelleme: 15.sayfa