Herkese selam
Şuan cok zor durumdayım ben eşimden ayrıldım 8 yıl once evliliğim cok surmedi 9 yaşında kızım var.
Ayrılıp babamın evine geldiğim zaman cocugumun yanında babam bana şiddet uyguladı bi sebeple
Dun de 2. Si oldu yine cocugumun yanında
(evlilik duşundugum biride var)
Cocugum nasıl korktu anlatamam annem fenalık gecirdi kızım anneannesini cok seviyo birnirlerini bırakmadılar ağlayarak gidecektim yoksa dayanamadım neyse ikisinin hatırına kaldım gitmedik kızımla
Bugun olan olaydan sonra bu son dedim artık
Dun gece kızım bana resim cizdirdi anneanneme hediye edecem odalarının kapısına asacam diye ben cizdim KEDİ CİZ dedi cizdim oda boyadı astık odakarının yapısına
Bugun o babam olacak adam kızıma resmi sen mi cizdin dedi
Annem cizdi bende boyadım dedi
Annen cizdi dedii imalı bi şekikde yarım saat sonra o resimdeki kopek benmiyim beni mi cizdin dedi o lanet adam bu arada konuşmuyorum yanında da oturmuyorum o olaydan sonra..
allahım yarabbim dedim
Kızıma git al o resmi ordan dedim
Kendi coktan almış ben gittim almaya ver resmi dedim git dedi.
o bana hatıra kalsın dedi.. zorladım ver şunu diye git dayak yersin dedi. Oyle deyince benim beynim dondu
Hele bi vur bakalım bak ben npıyom seni dedim kollarımın haline bak darp raporu almadıma dua et sen annemin hatrına sesimi cıkartmıyom dedim
Kızım resmi aldı diye cok uzuldu yuzu gozumun onunden gitmiyor.
cok sinirlendim oylede olunca
Arayın polisi gelsin dedi. 2 kere sonra allah belanızı versin dedi gitti yattı pislik herif bende butun eşyalarımızı topladım sabah o evden cıkınca hemen gidecem nişanlıma
Ama anneme cok uzuluyorum cok uzuluyo torunun dan ayrılca icin goruşecez hep gelecem yanına x i getrcem dedim ama cok uzgun
Huzurumuz yok cocugum da cok korktu ama gitmek istemiyor yinede
Hakkıyım dimi gitmekte