Ben esimin eski sevgilisi hakkında bir konu paylasmistim yeni aslında ben esimle aramdaki proplemi cozemedikce kendime konu arıyorum aslında yasadigim o kadar cok sey varki hepsi doldurdu beni diye duşunuyorum ben 19 yasinda evlendim evlenirken zorluklarla evlendik esimle babam beni vermek istemedi okumam icin tabi ben direttim olsun diye oldu evlendik esimin ailesinin evinin altinda iki oda bir eve eşyalarımı duzenledik tabi esimin ailesinde beni cokta istemiyordu ogullarina vermiyorlarsa birak falan gibi konusmalarda gecmis esimle bir sorunumuz yok gibiydi nisanliyken evlendik o gece kaynanam geldi basimiza dikildi tabi esim ses etmiyor o kadar utanıyorumki sonra annesine sen git ben seni cağırırım dyr sesimi cıkaramıyorum ama ne oluyor dyrm sonra birlikteliğimiz oldu ama esimin istediği gibi degil ne bekliyordu bilmiyorum kanamam az olmus bu ne boyle diye bana tepkiler tavırlar arkasini donup yatmalar beni oldurecek gibi tavırlar oluyorum resmen Allah im bu ne tavir ben kimseyle birsey yasamadim dyrm sabaha kadar bu boyle surdu cok kotu bir gece benden şuphe duyan bir es esim cikip gidiyor babası ile isim var diye yeni evliyiz duşunun banada dyrki anneme bunu goster Allah im işkence gibi kaynanam geliyor bakayim dyr bana bende gosteriyorum boylemi olur az oldu falan diye cocukca ama eşimde ilişki sırasında sorunda oluyor yapamıyor kadın bana siz iliskiyi daha oncemi yasadiniz zaten yaptiniz gorumcen gelsin baksin falan diye laf sayıyor kafam da simsekler ne oluyor diye esim cekti gitti ben onlarin icinde zaten istenmiyorum esim tlfn ediyor hazirlan doktora gidiyoruzokadr kotu bir anki ağlıyorum kendimi anlatamiyorum zatende dinleyen yok kaynanam ben bilmem kiza birsey diyemem gunahını alamam belki oglum yapamadı falan filan esimde ses yok suratima bile bakmıyor Kayinbabam gorumcem esim yola duşuyoruz ben ağlıyorum gorumcem olur oyle herkes ayni olmaz dyr ama bana sorun hic birşey yasamamissin gormemissin doktorun onune gecip muayene olmaya geciyorsun onlari tatmin edecek cvp bekliyorlardoktor anlatıyor bir sorun yok bunun.kac cesidi var bunun miktarida boyle herkes ayni.olmaz diye cıkıyoruz esim sarılıyor herkes mutlu ya bennasil anlatayim bilmiyorum nasil tarif edyim hislerimi gidene kadar yuzume bakmayan insan gozumun icine bakıyor herşey bununla basliyor iste...cok doluyum inan ki