Eşimle iki sene once evlendik.Biri eski eşinin biri kendinin eski evliliğinden iki tane cocuğu var benim de ilk evliliğimden bir cocuğum var cocukları Ankarada yaşıyor eskiden bizde Ankaraya 2,5 saatlik mesafede oturuyorduk her hafta cumartesi Ankarada cocuklarla vakit gecirip pazar kendimize vakit ayırıyorduk şimdi 4 saatlik mesafedeyiz ve Ankaraya gittiğimizde cocukların hafta sonu spor kursları oluyor 8 saat yol cekip 3 saat goruşuyoruz ve pazar gunu eşim yorgunum değip butun gun yatıyor ayrıca 15 tatil ve yazın butun izninde cocuklar bizimle kalıyor eşim cocukları gorunce beni unutuyor onların kuklası gibi normalde televizyon karşısından kalkmazken cocuklar gelince devamlı onlarla oynuyor benim kızom da onlar yaşlarında ve eşime baba diyor kendi babası yok denilebilir normalde kızımla ilgilenmediği ve cocuklar gelince onlara aşırı ilgi gosterdiği icin kızımda uzuluyor her cocuklarla goruştuğumuzde kavga cıkıyor ben mi abartıyorum yoksa 3 saat goruşme icin 8 saat yol gitmek mantıklı mı ?Eşimi tek gonderemiyorum cunku eski eşi hala evlilermiş gibi davranıyor ben olmadığım zaman eşimle o da dışarı cıkıyor hatta eski eşinin ailesi eşimin ve benim her hafta sonu onlarda kalıp cocuklarla daha fazla vakit gecirmemizi falan soyluyor be yapıcam bilemiyorum