Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız uzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gercekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dun pazar gunu buluştuk cok utanarak size soyluyorum kınamakta değil bu kendim cok onem gosteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin icindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şuphelenmek imkansız gaz cıkardığını duymadım ama cok kotu koktu burnumda bi sorun var sanırım bugun cok kotu koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine ozen gostermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben ozel sektorde calışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde soylemeliyim daha once guzellikle bu arada dişine hic onem gostermiyor bunu ona defalarca soyledim benim soylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gercekten artık ondan sırf bu yuzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkur ederim