butun aptallığımı ilan etmek icin konu acıyorum arkadaşlar

yolunda gittiğini varsaydığım bir ilişkim vardı ikimizde calışan insanlarız fakat sevgilimin kredi odemesi ve beklenmedik birkac odemenin ust uste gelmesi sebebiyle maddi sıkışıklığı oldu..

once arkadaş cevresinden isteyeceğini soyledi baktım sesi cıkmıyor ben sordum sonrasında eğer istersen maaş hesabımın eksi bakiyesi yani avans bolumunden cekeceğimi ama faiz işleyeceğini soyledim 1600 tl ye ihtiyacı vardı ve yaklaşık olarak odeme gunune kadar borc 1700 tl olacaktı.

kendisi once almak istemedi ama başkada caresi kalmadı (ailesiyle maddi konulara girmiyor bu ozelliğini guya takdir ediyordum)

neyse eft yaptım ben bu parayı.. aradan zaman gecti odeme gunune 4 gun kala haber verdim tamam canım dedi.. biz bu surec icinde cok alakasız bir konudan kusluk yaşadık parayı odeme gununde eft yapacağını da bildirdi guya kuserken.. odeme gunu de arefe gunuydu..

arefe gunu oğle saatine kadar bekledim odeme yok bende aradım acmadı hemen bi mesaj yazmış
- şimdi denedim ama eft saati gecmiş bugun banka yarım gun calışıyormuş unutmuşum tamamen diye mesaj attı

bende bi mesaj yazdım zaten kus olmamızın da etkisiyle - yuzyıllardır arefe gunu yarım gundur ve bankalar yarım gun calışır zor duruma soktun beni bayram zamanı x bankasında hesabın varsa havale yapayım dedi ama benim x bankasında hesabım yoktu.
- ben yakın gorduğum insanlara borcumu sallarım tamamen yakın gorduğumdendir bu paranın uzerine yatmam korkma diye mesaj attı bana

- allah aşkına beni yakın gorme sozunun eri ol gibi bir mesaj attım o da bana ağır konuştu bu saatten sonra yazma bana her kafana estiğinde diye..

1450 tl bi arkadaşının hesabından havale yaptı akşam saatlerinde

bende dedim kalan 250 tl yi bayram sonrası gonderirsin..

bayramdan 1 hafta sonrası mesaj yazmış ne zaman musait olursun parayı getireyim diye bende direk banka bilgilerimi attım buraya eft yap diye

-hesaptan cektim yapamam yazmış
- geri hesaba yatırıp yapabilirsin yazdım
- yapamam yazmış , aşağı in al yazmış ama onu gormek istemiyorum parayı yuzume de fırlatabilir ne yapacak onu da anlamadım ille gel al diyor neden ben gidiyorum da bankadan bir tuş ile gonderebilir parayı kızlar
- yarın senin iş yerinin ordan gecicem aradığımda aşağı inersin yazmış
- guvenliğe bırakırsın yazdım
- senin hizmetcin yok ayağına getirecek yazmış
- lutfediyorsun borc alan sensin şu tarzına tavrına bak dedim ve yazışma bitti aradan 1 hafta daha gecti gecen gece bana '' oluyorum cok hastayım yazmış''

kotuye birşey olmaz her aklına estiğinde yazma bana diye mesaj attım . ozur dilerim yazmış..

para hala gelmedi kalan 250 tl yani.. sinirim bozuk muhattap olmak istemiyorum ama o parayı ona da bırakmak istemiyorum.

ille sen in al diyor beni gormekte ki amacını anlamıyorum.. ne kaybettiğini gor mu demek istiyor beni yıkmak mı istiyor yol ortasında elden niye para alayım bi goren de olabilir

not: sevgiliye borc verecek kadar aptal bir kız ha bir de bunlar yetmezmiş gibi ayrılık acısı ceken bir kız diyelim