Merhaba ben 9 aylik evliyim eşimle gorucu usulu ile evlendik bir ay kadar nişanlı kaldık evlendik bir ay cok guzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı cıkarken eve gelince operdim hoşgeldin derdim kendisi ne cıkarken nede gelirken eve ne bi operdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dunyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yuzu guler sohbet muhabbet olurdu onun icin ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du bu konuyu eşimle konuştum ben herkese karşı boyle yim dedi dedim ben senin karinim herkes deyilim dedim yapım boyle dedi baktım olmuyor bir kac tane anlamlı doğru soz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası acmaya kalktı sırf bu yuzden sonra aileler bizi duzelttiler tabi cok surmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle olmadın annmle olmadın onlara yaklasmadinBizimle oturacaklar surekli boyle bize bakmadi duzelteyim demedi. Ailem ailem sen evlenmissin artk kendi aileni kur . Her neyse en son ki tartışmada bana erkek gibievde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gun giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gun babamlarin evine geldim bir kac gun sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yuzume kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hic biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yuzume bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten ozur dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum actım davayi sonra tekrar duşmeye başladmKurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı cekeyim dedim tekrardan biraraya gelelim dedim istemiyorum seni dedi. Neredeyse 2 ay oldu ne aradılar ne sordular sucum neydi diyorum cok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. 23 yaşındabunları gordum allah kimseyi boyle sınamasın cunku zor caresizlik kotu allah dusmanima vermesin değer bilen kıymet veren insanlarla karşılaştırsın bana dua edin cok caresizim