Ben 6 yillik evlİyİm ve bazi nedenlerden dolayi en kucuk kiz kardeŞİmİ yanima almaya karar vermİŞtİm kiz kardeŞİm 18 yaŞinda ve 3 yildir bİzde kaliyordu ve problemler patlak vermeye baŞladi ben caliŞan bİ bayanim eŞİmde oyle yaklaŞik 1 yildir bana ve eŞİme hİc saygisi kalmamiŞti uyarida bulunduĞum zaman karŞilik verİyordu 2 hafta once annemlere gecti ve kendİsİyle saygisizlik yapmasi konusunda tartisiyordum ve hakliydim da sonrasinda bugun duyduklarimdan Şok oldum ne yapacagimi bİlemedİm bİ arkadaŞimla telefonda konuŞuyordum ve arkadasim beni konferansa alip annemi aradi ve annemin anlattiklari benİ cok kotu duruma soktu kelimeler yetersiz geldi .annem kiz kardeŞİm İn okuluna gİtmİŞ ve rehber oĞretmeniyle konuŞmuŞ (.benİm konferansta oldugumu bİlmİyor tabİ )rehber oĞretmenİ demİŞ kİ kiziniz geldİ bİran once ablasinin evİnden alin demİŞ anneme kardeŞİmİn İddasina gore bİ gun eŞİm kardeŞİmİ karsisina alip demİŞkİ ablanla cocugumuz olmuyor ve doktor ablana kardeŞİnden yumurtalik alirsan olur demİŞ verİr mİsİn demİŞ kardeŞİme, kardeŞİmde bunu gİtmİŞ hocasina daniŞmiŞ .ve kardeŞİm enİŞtesİnİn yanİ eŞİmİn ona tacİz ettİĞİnİ İdda etmİŞ .ben bunlari duyunca Şok oldum neye ugradiĞimi ŞaŞirdim.ben gozumle gorsem 8 defa sİler tekrar bakarim eŞİm mİ dİye cok guvenİyordum eŞİme ve bu cok ciddi bir konu asli olmasa kardeŞİm anlatirmi diye de duŞunuyorum .kardeŞİm anneme demİŞ ablamin yuvasi yikilmasin diye soylemedim demis tabi annem de benİm bildiĞimi bilmiyor hala cildiracagim bi tarafta kiz kardeŞİm bİ tarafta eŞİm ne yapacagimi ŞaŞirdim hala Şoktayim saĞlikli duŞunemİyorum ne olur bir fİkİr verİn allah rizasi İcİn cikmaza gİrdİm ne olur yardim edİn bana