Merhabalar.. bela gibi bir ilişki var başımda. Hemde 4 yıl oldu.. Ben ankaralıyım sevgilim urfa ’lı annesi kurtce konuşuyor turkce bilmiyor herkes normal gundelik hayatta aralarında kurtce konuşuyor zaten, ailesinde oranın kulturunden kopmuş gelmiş tek insan kendisi. Ama oraları sevmiyor da değil. 11 kardeş. İyi insanlar gibi gorunuyorlar ablasıyla vs konuştum gayet iyi davranıyor ama tersleri nasıldır bilemem. O tarafta tek sorun kultur farkı. Başka bir sorun yok bana her zaman selam yollarlar halimi hatrımı sorarlar tanımasalar da oğulları sevdiği icin severler. Duğun muğun olsa davet ederler, ben gitmem ailem izin vermeyeceği icin.

Benim ailem ise kucuk 2 kardeşiz, oldukca birbirine bağlı bana cok değer veren benim icin en iyisini isteyen insanlar. Bizde babanne dede amca hala kuzenim hepimiz cok yakınız. Babamı da kaybettiğimden beri boyle oldu. Ancak bu ilişkinin ciddiyetini daha aileme acamadım. Oğrenci olduğum evlilik durumu olmadığı icin. Cok rahat değiller o konuda. Kısaca bilmiyorlar ve bilseler tepkileri ne olur hic bilmiyorum

Gelelim ilişkime. Aynı bolumu okuyoruz ikimizde tıp okuyoruz, 4 yıl oldu 2 yıl daha okul var. ilk başlarda hic sorgulamadan bu ilişkiye başladım cok mutluydum mutluyduk uyumluyduk kavgalar da olsa bi şekil hallediyorduk aramızda. Cocukluk bir de sanırım. Şimdiki aklım o zamanlar yokmuş.
Kendisi cok saygılı sabırlı bana karşı ama alttan alma gonul alma konularında cok yetersiz bence. Hatalı da olsa kendini affettirmek icin eeeeen fazla ozur diler otesi yok. Hatasını zor kabul eder birde. Kendinde hic hata aramaz ben soylemesem farketmez. Kendinde bir hata varsa mutlaka bende de vardır (coğunlukla) Ayrıca Gururludur bayağı. Mesela sinirle ayrılalım desem asla hayır olmaz demez tamam der oyle gururlu yani, kendni affettirememesi de bundan. Alttan almaz beni o kadar cok, kırılsam hic konuşmasam mesela o da konuşmaz bi sure sonra normal davranır olayı kapatır sadece sarılmıştır bu şekilde gonlumu almıştır.
Ve biraz da sorumsuz geliyor bana. Sorumluluklarını son anda yapar ben de bundan rahatsız olurum.
Bunlar gibi sevmediğim başka ozellikleri var (aklıma gelmiyor)
bunlar dışında benim istediğimi yapmaya calışır para konularında hep ben de oderim ama bilirim ki ben odemesem de onemsemez bunu. Kibardır yeri geldikce romantiktir beni kısıtlamaz durusttur asla başka birine bakmayacağını bilirm vs vs yani belki kotu ozelliklerinin iki uc katı iyi ozelliği de var.

Ama olmuyor kızlar ben eskisi gibi hissetmiyorum. En baş sebep aile kultur farkı olmakla birlikte diğer kotu yanları yuzunden de surekli ayrılma fikri var aklımda. Seviyorum aslında sevmemem icin bir sebep yok ama ailemi uzmemek icin sanırım bitirmek istiyorum hata mı ederim bilmiyorum, oyle cok iyi anlaşmıyoruz surekli ara ara kavga ediyoruz zaten cunku sabrım kalmadı ona karşı cok tahammulsuzum ondan emin olmadığım icin (o da bana pek katlanmıyor artık hissediyorum) diğer yandan 4 yıl dile kolay Universite 1 den beri.. alışkanlık boyutunu aştı artık her gun birlikte vakit gecirmek.. arkadaşlarım ayrılırsam ondan iyisini bulamayacağımı, kıymet bilmeyen bir insan olduğumu soyluyorlar tutuyorlar beni surekli. Bu da farklı bir etken. Gercekten ondan iyisini bulamazmışım gibi hissetmeye başladım onlar yuzunden.

Sadece fikrinizi merak ediyorum o yollardan gecmiş insanlar olarak cevrenizde gorduğunuz ornekler vs ne yapmam doğru olur? Yol yakınken donmek mi? Her şeye rağmen en azından denemek mi
Akıl vermenizi istiyorum cok teşekkurler şimdiden