anlaşamadığım erkek arkadaşımla sozlenmeye karar verdim..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- anlaşamadığım erkek arkadaşımla sozlenmeye karar verdim..
-
02-10-2022, 22:23:11Oncelikle merhabalar hanımlar buradaki ilk makalemin bu olması cok uzucu bir durum. 23 yaşındayım 4 senedir ayrıl barış son 2 senedir ise duzenli giden bir ilişkim var.Kendisi ankarada ben ise istanbulda yaşadığım icin ayda 1 kere gelip giderek goruşebiliyoruz yalnızca. Şoyle bir durum var ki ikimizde aynı gun aynı yıl doğumluyuz. Tabi ben biraz daha olgunum erkekleri bilirsiniz gec olgunlaşırlar. Gecen yılbaşında evlilik teklifi aldım. Ramazan bayramında ise aile tanışmam gercekleşti. Temmuzda sozum olacak. Tabi olabilirse. Şimdi hanımlar ben 2 senedir ilişkim var diyorum fakat kus barış bir ilişki bu. Cok defa gitmek istedim izin vermedi. Cunku cok kaba ve cok saygısız kufuru yok ona bi lafım yok ama inciterek konuşuyor. Sinirlendiği zaman ozellikle cok zoeuma giden şeyler soyluyor aynı zamanda bende soyluyorum ama olayların cıkış kaynağı kesinlikle onun duşuncesiz olması. Normalde aşırı uyumlu ve sakin bir yapım var. Cok bakımlı ve guzel bir kız olduğumu duşunuyorum ama kıymetimi bilmiyor. mesela benim isteklerimi cok bir şey istiyormuşum gibi karşılık veriyor hani ben para gozmuşum gibi.İnkar ediyor ama ben oyle hissediyorum. Halbuki asla ondan oyle birşey isteyip beklemiyorum bile tek isteğim huzurumuzun olması bu surecte mutlu olabilmek. Ufak bir ornek vereyim soz tarihimizin belli olduğu gun kavgalıydık ben aradım belli oldu dedim. Yok niye o tarih şoyle boyle dedi. Tamam neyse soz icin benim kendi profesyonel makinem var ve ufak da olsa dış alanda cekim yapmak istiyordum dunde bu yuzden kavga ettik cunku beyimiz istemiyormuş. Olmayacak dedi tamam dedim alttan aldım ikimizde gerginiz diye uzerine duşmedim. Ama hala tripli konuşuyor ben bişey yapmışım gibi. Mesela bizde soz kıyafetini ayakkabı şal ic camaşırı erkek tarafı alır. uzakta yaşadığı icin ben para gondereyim sen al dedi ama ben şimdi parayı bile isteyemiyorum normal tesettur abiye fiyatlarını bilirsiniz. 600-1000 arası ben ondan 1000 lira istesem bunlar icin bana yeniden paragoz muamelesi yapar ters konuşur diye korkuyorumm. Bazen cokk değersiz bazen cok seviliyor gibi hissediyorum Ama konu şu ki evlendiğimde mutlu olabilir miyim ne yapacağımı bilmiyorum. Ailelerde işin icine girdi bana akıl verin lutfen illaki bana yardımcı olacak ablalarım veya boyle bir adamla denk gelmiş başa cıkmış ablalarım vardır.. cok uzun oldu Hakkınızı helal edin