Henuz 2 senelik bir ilişkim var. Ben şu an uni okuyorum, mezun olmama 4 sene var nereden baksanız.Yani bu sure icinde evlenme gibi bir duşuncem asla yok, erkek arkadaşım benden 3 yaş buyuk calışıyor, onun okulu bitti. Her neyse, erkek arkadaşım acık goruşlu bir insan. Ben ve ailem de oyleyizdir.
Bu sene erkek arkadaşımın babası onu kapalı bir kızla evlendirmek istedi, sevgilim istemediğini ve benle goruştuğunu soylemiş, fakat adam daha beni tanımadan o kızdan ayrılmazsan beni yok say, ben kendi memleketimden gelin alıcam, ben kapalı olmayan kızı almam, uzaktan gelin alamam gibi daha ağır bir suru şey soyledi. Benim kapanmak gibi bir duşuncem asla ve asla yok. Ben de bu lafları yutamadım ve ayrıldım. 4 ay ayrı kaldıktan sonra sevgilim benle barışmak istediğini soyledi. Buluştuk konuştuk bana dedi ki, ben onun istediği kişiyle evlensem de mutlu olamam, daha seneler var zaten o zamana kadar ikna olur olmazsa da ben seni dayımla bile istemeye gelirim. Ve ben de sevdiğim icin barıştım.
Ve şimdi gelelim kendi aileme, benim babamda (tabii bu da doğru değil) sevgilimin babasının turundeki insanlardan nefret ediyor, televizyonda gorse kufur ediyor. Erkek arkadaşımın babası imam. Bababmsa cok ters goruşlere sahip biri. Şimdi bu iş olur mu? Bu iki taraf nasıl yanyana gelecek? Ben ne yapacağım?