Herkese merhaba,

Gelinlik bolumunu takip edenler bilirler, gelinliklere ilişkin buyuk bir ilgim ve sevgim var. Bu sevgim beni cılgınca bir şey yaparak bir gelinlik uretmeye kadar itti. Gunluk kıyafet dikişini zaten biliyordum, elimi taşın altına koyarak bir gelinlik dikmeye karar verdim ve sonucu gormektesiniz.

Kendim evli olduğum, tesetturlu olduğum icin bu gelinliği herhangi bicimde değerlendiremeyeceğimden uygun fiyata satmaya karar verdim.

1.65-1.75 boylarında, 36-38 standart bedenlere uyan bayanların ustune olacak bir gelinlik. Kol boyu ve etek boyunu alacak kişiye gore ayarlayacağım şekilde bıraktım.

Bu gelinlikte 6 metre -yani 2 kupon- kordonesiz fransız dantel, bir o kadar krep saten, ayrıca astar vb. malzemeler kullandım. Kumaş turlerini ve fiyatlarını bilen biri olarak diyebilirim ki şu anda vitrinlerde gorduğunuz gelinliklerin coğundan daha pahalı bir kumaş maliyeti var.

İciyle, dışıyla, gizli fermuarıyla ve astarıyla tertemiz bir işcilik oldu. Makine dikişinin uc katı kadar el dikişi var, gercekten cok ozen gosterdim.

Almak isteyen bayanlar bana ozel mesaj atabilirler.

Gelinliğin fiyatı 1250 TL. Balık tarlatan dahil değil, 100-150 lira masrafı olur.

Gelinlikci olmadığım ve elimde stok halinde malzeme bulundurmadığım icin gelinlik harici hicbir şeyi henuz uretmedim. Ancak tamamlayıcı istekleriniz olursa onları da ucreti mukabilinde en guzel şekilde hazırlayabilirim.

Bu bağlamda;

Aynı kalitede, yine ince kenarları kirpikli fransız kupon dantel cerceveli kısa duvak: 250TL

Fransız dantel cerceveli uzun duvak: 400TL

Takı cantası -gelinliğin kumaşından ve dantelinden-. Kese değil, canta formunda: 50TL

Ayrıca, henuz satışa sunmadığım ancak yine kendim uretimini sağladığım taşlı bir gelin kemeri ile gelinliğe hareket katabilirsiniz: 150 TL