Selamun aleykum hayırlı akşamlar oncelikle .. 2. Defa konu acıyorum ve ilk defa şu anlatacaklarımı paylaşıyorum bugune kadar hep sustum,icime attım ama konuşmaya anlatmaya ihtiyacım var uzatmadan
1. Sınıftaydım belki daha okula bile başlamamıştım tam olarak zamanı hatırlamıyorum geceleri anlamsızca yanıma gelen abim dediğim insan abi bile demek istemiyorum aslında hayatımın mahfolmasına sebep olan insan dışı varlık her gece belkide uyuduğum odaya gelirdi iğrenc elleriyle dokunurdu ve susardım birde baskıcı bi ailede buyudum bu yuzden hep sustum korktum kimseye bişey soyleyemedim ve bu 16 yaşıma kadar surdu 17 yaşındaa benden 10 yaş buyuk biriyle kacarak evlendim ailemde akrabalarımda olsun herkes cok severdi beni ve boyle bişey yaptığımada kimse inanamadı kactığıma nasıl kacar sessizinden korkacaksın falanda filan gibi şeyler duydum hep aslında bilselerdi belkide bu şekilde konuşmcaklardı.. Artık ne yapacağımı bilemedim inanın ya kendime zarar verip oldurecektim yada kacacaktım kacmayı denedim ve yine korktum olumden belkide şuan yazarken bile yaşıyorum o anları ama anlatmam lazım yazmam lazım dokmem lazım icimdekileri beni yargılamayın lutfen .. Buyuduğum ailem ben kactıktan sonra sırf aile buyukleri olduğu icin barıştılar her neyse bu yaşadığım beni hayatta hep geri adımlar atmamı ve herşeye engel oldu evet tam tersi herşeyin ustesinden gelebilirdim ama hicbirşeyden zevk almayan herşeye olumsuz bakan insan haline gelmiştim ve şuan 23 yaşında iki kız cocuğu annesiyim omrum hep onları ruhu iğrencliklerle dolu insanlardan koruyarak gecicek ve cok korkuyorum ya onlarda benim yaşadıklarımı yaşarlar diye..Hatta babam buyuk kızımı eve goturmek istediğinde hep bişey bulur gondermem gonderemem birlikte gideriz oyle cokda gitmem bu olay beni cok etkiledi ve etkilemeye devam ediyor kızlarımın oyun arkadaşlarına kadar ne oynadıklarına belli etmesemde bi şekilde mudahale ederim herşeyi paranoyak haline getirdim ve daha yazamadıklarım ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım evliliğimde bitmek uzere ben bu hayatı yaşayacak ne yaptım
Hep sustum .. Ama sİz susmayin ..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hep sustum .. Ama sİz susmayin ..