Merhaba arkadaşlar ben 9 aylik evliyim eşimle gorucu usulu ile evlendik bir ay cok guzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı cıkarken eve gelince operdim hoşgeldin derdim kendisi ne cıkarken nede gelirken eve ne bi operdi ne sarilirdi . Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi . Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dunyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yuzu guler sohbet muhabbet olurdu onun icin ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak birşeyde anneme tamam diceksin sen gelinsin gelin gibi davran derdi . Cok soğuk halleri vardı bende konuştum bir kac kez dedi ben boyleyim dedim ben senin karinim yapım boyle dedi baktım olmuyor bir kac tane anlamlı doğru soz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası acmaya kalktı sırf bu yuzden sonra aileler bizi duzelttiler tabi cok surmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du henuz 23 tum kendine gore belki cocuktum kendi 32 yaşındaydı sorun yasadimizda ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi aileside annesi, babası, babaanne si istemedigim i belirttim baştan ayrı oturacaksin iz dediler neden şimdi boyle dinde bile bir kadın eşinin ailesiyle oturmak istemesse ona ev acma hakkına sahipmis. Gecenlerde tartistik bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan 9 aylik karisina bunu nasıl der . Dedim 2 erkek bir evin icinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gun giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gun babamlarin evine geldim bir kac gun sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yuzume kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hic biriyi sahip cıkmadı bana esim hicmi değer vermemis kafayı yicem babmlara gittim tekrar dedim beni istemeyeni bende istemiyorum actım davayi sonra tekrar allahim evlilik bu kadar Kolay yikilmamalidedim eşimi aradım yikmayalim yuvayı davayı cekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını cat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin goturun derim dedi bir insan nasıl surekli gulerek gezer kabul etmedim neyime guvenerek kabul edeyim en ufak kas catmada beni yollayacagini dedi . Sonra konuşmadık eşyalarımı toplamislardava acilali1 ay oldu ne aradılar ne sordular sucum neydi diyorum cok cabaladim olmadı 23 yasinda boyle oldum boşandıktan sonra nasıl devam ederim bilmiyordum ama cok zor helede evlendiğin kişi sahip cikmazsa şimdi babamlarin evinde kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum bana dua edin nolur etrafımızda ki insanlar neden hic peşine dusmediler aramadilar sormadilar onceden goruştuğun olduda onları duyup mu gelmiyor lar diolar allahim sen bana yardım et boyle olursa iftara ya bile maruz kalırım kucuk yerde oturuyoruz nasıl bir insanla evlenmisim nasıl ailesi varmista bir arayıp sormdilar etrafa laf verdiler bana dua edin nolur

cok mutsuzmya her dakika ağlamak istiyorum niye boyle oldu diye niye mutlu evliliğim olmadı anne olamadım surekli etrafimizda duğunluk ler oluyor kafayı yiyecek gibi oluyorum duğunum aklıma geliyor kocamla mutlu olabilirdik ama olamadık hersey benim icin bitti gibi