Hanımlar herkese merhaba
Şurada 3 konum var ve hepside eşimle ilgili maalesef.En son konumu actıktan sonra evlenmeden once yaşadığım şehiri kucumseyerek ayı gibi konuşuyorsunuz hepiniz dedi sen İstanbul beyfendisisin dimi dediğimde kıyameti kopardı telefonumu kırdı beş parasız elimde Bi valizle yaka paca kapının onune koydu beni.

Zaten evlendiğimizden beri her kavgada dayanamıyorum sana beni eziyosun beni kucumsuyosun bana saygı duymuyorsun diyen telefonları televizyonları kıran boşanıcaz bitti bu iş diye sayan soven psikopatın tekiydi.

2 yıla yakındır evliyiz bu zamana kadar hep duzelir değişir diye diye sabrettim ama en sonunda kovulan ben oldum.Şimdi kayınvalideciğim keyifli sevgili oğluda arkadaşlarıyla alemlerdeymiş.

Ben annemlerin evindeyim Bi valizim burada ayakkabım dahi yok.Eşyalarımı almaya gidicem şeytan diyo evlenirken goturduğun iğne ipliğe kadar al evlenince aldığınız laptopı al ama Bi yanımda diyo ki kişisel eşyalarını al cık gel.Avukatla goruştum eve ailem ve polisle gidicem alabilirsin dedi.Biz evliyken calışmayan adam iş bulmuş o işteyken alsam kavga gurultu olmasa daha iyi ama binadaki sevgili komşuları arar cıkar gelir eminim.Kıyameti koparıcak biliyorum.Şeytanamı uyuyayım yoksa lanet olsun diyip sadece kişisel eşyalarımı mı alayım siz soyleyin

Birde avukat alırız dedi ama 6 tane bileziğim vardı hepsini evlilik icinde ben istemediğim halde aldı sonuncusunu beni kovarken nerede bilezik diyerek aldı.Bunları nasıl ispatlarım sizce.Uzun oldu hakkınızı helal edin.