Abim nisanlisiyla kavga etmis ve nisanlisi ona cimri demis oda nisanlisina ne cimrisi hergun arabayla is yerine biraktim birkere hesap odetmedim demis kizda demiski seni istemiyodum hep kactim senden habersiz gelip zorla birakiyodun ise ayricada senin ickini ben neden odicem tabi sen odiceksin isine gelince erkek adamim diyosun benmi odicem ayda 1 cafeye gidiyoruz obur gunlerde arabada oturuyoruz cimriliginden demis. (Birkere abim kiza evime gel para harcamayiz demis cunku...) kiz ayrilalim demis abimde kiza sen namussuzsun zaten yatak arkadasi olalim demis kizda sinirlenip abime ne yatak arkadasi sen kimsinki senle yatak arkadasi olucam ter kokuyosun dislerin kahverengi ozensiz bakimsiz kokulusun 1 aydir senden kaciyorum her bulusmada ekiyorum o kokundan seni demis ben telefonunu karistirip okudum sok oldum daha 1 ay olmustu nisanlanali kiz ekli bende gayet mutlu fotolar paylasiyor abimin morali cok bozuk ama bize anlatmiyor ama kiza hak verdim abimden nefret ettim nasil olurda kiza yatak arkadasi kalalim der bu durumu anneme anlatsam mi bilmiyorum..