Ben bu dunya uzerinde aldatmayı aklının ucundan bile gecirmemiş hicbir erkeğin olmadığını duşunuyorum artık..

Bir kac gundur kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cumle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay once aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim cok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden once bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şoyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kacır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yuzmemesini soylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cumle ruya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden icin. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar oncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amac ne bilmiyorum. Kafasına gore eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim oyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne cıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İcime kurdun alası duştu artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az once elini belime attı uyurken , o hırsla tum kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur gecmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kac adım otesinin asla affı yok, gerci bu durumun da benim icin hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hic utanmadan nasıl bu muhabbetleri acıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.

Ay cok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yuzune puskurturum daha da kotuye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugun kız kardeşim geldi bir sure bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle guvenmiyorum. Haftasonu bir kac akrabası da şehir dışından gelecek gunu birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hicbir şey gormek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum